Neler Yeni

Klavye Önerisi ve Bilgilendirme İsteği

Uwinker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ömer Altuğ Özkan
Yeni bir klavye almak istiyorum bütçem 2000tl civarı. Konu başlıklarını okumaya başladım ama asla anlamadığım bilmediğim terimler var.
Rekabetçi oyun oynamıyorum. Klavye de her bastığım tuştan çat çut ses yapsın istemiyorum rgb aydınlatması olsun isterim güzel bir setim var.Mekanik klavye nedir farkı nedir bilmiyorum.Bunu da aydınlatsanız iyi olur. 3 link dikkatimi çekti aralarındaki farkları terim açıklamalarıyla(red switch membran cart curt) biri anlatabilirse sevinirim. Başka öneriniz varsa bekliyorum. Bütçemi aşırı fazla aşamam.
Klavye 1
Klavye 2
Klavye 3

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
murat
genel olarak blue çok sesli red daha sessiz oluyor. istediğin klavyenin switch ile birlikte youtubea yazarak ses testine bakabilirsin. bazı klavyeler de custom oluyor. istediğin şekilde özelleştirebiliyorsun. sanırım attığın hp ve ss klavye lehimli. tuşun biri bozulursa mecburen servise göndermek zorunda kalıyorsun. custom klavyede hot swap oluyor tuşlar ve istediğin şekilde sen seçiyorsun. kısaca internete hot swap klavye nedir custom klavye nedir lehimli klavye nedir switch keycaps nedir yazarsan sırayla dediklerimi daha iyi anlayabilirsin. klayve olarak da hepsiburadadan ak820 pro öneririm ya da connectgamede ek871 serilerine bakabilirsin

Uwinker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ömer Altuğ Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc
genel olarak blue çok sesli red daha sessiz oluyor. istediğin klavyenin switch ile birlikte youtubea yazarak ses testine bakabilirsin. bazı klavyeler de custom oluyor. istediğin şekilde özelleştirebiliyorsun. sanırım attığın hp ve ss klavye lehimli. tuşun biri bozulursa mecburen servise göndermek zorunda kalıyorsun. custom klavyede hot swap oluyor tuşlar ve istediğin şekilde sen seçiyorsun. kısaca internete hot swap klavye nedir custom klavye nedir lehimli klavye nedir switch keycaps nedir yazarsan sırayla dediklerimi daha iyi anlayabilirsin. klayve olarak da hepsiburadadan ak820 pro öneririm ya da connectgamede ek871 serilerine bakabilirsin
hocam teşekkür ederim öncelikle. Dediğiniz klavyeleri forumda çokça gördüm fakat görüntü olarak hoşuma gitmediler. Attığım linkteki steel seriesi almayı düşünüyorum sizce alınır mı mekanik almadığım için pişman olur muyum?

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
murat
Pc

hocam teşekkür ederim öncelikle. Dediğiniz klavyeleri forumda çokça gördüm fakat görüntü olarak hoşuma gitmediler. Attığım linkteki steel seriesi almayı düşünüyorum
ben custom klavye taraftarıyım bozulunca falan hiç uğraştırmıyor tuşu söküp yenisini takıyorsun 10 saniye sürüyor ama sen bilirsin tabi

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
ben custom klavye taraftarıyım bozulunca falan hiç uğraştırmıyor tuşu söküp yenisini takıyorsun 10 saniye sürüyor ama sen bilirsin tabi
Hocam peki tuşu nereden buluyoruz her tuş olmaz tabii veya switch olarak tek satılıyor mu falan

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
tabi var switch keycaps klavye kasası her şeyi bulabilirsin

yıllardır kullanıyorum çok memnunum
Başka konuya yazmıştım size de sormak istiyorum:

Hocam ben de EK871 GTR var 2 hafta falan oldu alalı hot swap falan güzel özellikleri var diye aldım öyle 1000 liraya bulunca fazla düşünmeden amma ve lakin daha önce hep büyük numpadli ve F tuşları olan klavye kullandığım için bu klavye küçük ve garip geldi. Yani niye eksik tuşlu klavye kullanayım ki kontrol etme bakımından zorlayacağını düşünüyorum bazı oyunlarda ben sayıları falan numpadden yazardım. Sizin önerdiğiniz hot swap özelliği ve numpadi olan bir klavye var mıdır acaba multimedya falan gerek yok gereksiz büyütüyor klavyeyi.

Hocam bir de low profile klavyeler varmış daha rahat yazılıyormuş galiba onda onda önerdiğiniz bir şey var mı bütçe çok önemli değil fiyatına değecekse 2000 TL de verebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,083
Üyeler
160,945
Son üye
RAPHAELxD
Top Bottom