KLAVYE ÖNERİSİ YARDIM LÜTFEN

Degil sirf pahali degil diye boyle guzel f/p urunler cikartan vi markayi cope atamassin agdullah abi de inceledi bu klavyeyi ve fiyatina gore cok iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi switchleri kullaniyolar
o inceledi ama birsürü kişi sorun yaşıyor boşa kızgın atma

K568R mı? fiyatına değmez onun yerine bütçenin üstüne az bir şey daha koyup hepsiburadadan 50TL indirim kuponunu kullanıp 210tl'ye https://www.hepsiburada.com/gamenot...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.67.7 bunu alabilir.
Nası değmez attığın klavyede güzel şuan kullanıyorum ama k568 alınır bence yanlış bilgi verme

@AydinSahin

Nası değmez attığın klavyede güzel şuan kullanıyorum ama k568 alınır bence yanlış bilgi verme
sende yanlış bilgi verme Gametech venom 190tl fiyata gayet iyi ve herhangi bir sıkıntısı yok. ve bence rainbow bir klavyeye (AŞIRI KALİTELİ DEĞİLSE) 300tl vermeye gerek yok.

sende yanlış bilgi verme Gametech venom 190tl fiyata gayet iyi ve herhangi bir sıkıntısı yok. ve bence rainbow bir klavyeye (AŞIRI KALİTELİ DEĞİLSE) 300tl vermeye gerek yok.
BU Nasıl zihniyet adam 300 tl bütçem var diyor sana 300 TL'ye daha iyi bir klavye öneriyorum

300 liraya kadar mekanik klavye arıyorum internette bunu buldum kullanan varmı nasıldır

başka önereceğiniz var mı acaba
Ben 610s kullanıyorum güzel klavye memnunum şu anlık.610r hakkında bilgim yok ama 610s bakabilirsiniz.

Nedir bu aydınlatma takıntısı?

Degil sirf pahali degil diye boyle guzel f/p urunler cikartan vi markayi cope atamassin agdullah abi de inceledi bu klavyeyi ve fiyatina gore cok iyi
Çeşitli sorunlar yaşanabiliyor Abdullah Hacıgül inceledi diye o ürün iyi olmuyor

Ben 610s kullanıyorum güzel klavye memnunum şu anlık.610r hakkında bilgim yok ama 610s bakabilirsiniz.

Nedir bu aydınlatma takıntısı?
klavye hakkında yorumlara baktım asla alınmaz denmiş başka klavyeler önerilmiş olsun ışığı var xD

Hangi switchleri kullaniyolar
Dostum ben burada kullanıcı incelemelerini baz alırım Abdullah abi bu ürünleri uzun süre kullanmıyor inceleme yapıyor lütfen uzun süreli incelemeleri dikkate al.

RAMPAGE oiron red switch, Pulsar red Switch veya HV-KB432L modeline bakabilirsin.

Dostum ben burada kullanıcı incelemelerini baz alırım Abdullah abi bu ürünleri uzun süre kullanmıyor inceleme yapıyor lütfen uzun süreli incelemeleri dikkate al.
dostum uzun kullanıma güvenip ogreyi sakın alma daha bugün sorun yaşayıp iade etmek isteyen gördüm ogreyi almak gibi bi hata yapma
RAMPAGE oiron red switch, Pulsar red Switch veya HV-KB432L modeline bakabilirsin.
bu klavyelerede bakabilirsin

@AydinSahin
Ben mi kızgın atmisim bak bakalım.

Son düzenleme:
Hayır uzun süre kullanıyor.

dostum uzun kullanıma güvenip ogreyi sakın alma daha bugün sorun yaşayıp iade etmek isteyen gördüm ogreyi almak gibi bi hata yapma

bu klavyelerede bakabilirsin
Rk61 döver

Hayır uzun süre kullanıyor.

Rk61 döver
Abdullah abi inceleme yapıyor dostum hem bir ürün bir youtuber tarafından incelendi diye sorunsuz olmaz.Gamepower genel anlamda afedersin ama ÇÖP bir marka(bazı ürünlerini tenzih ederek söylüyorum)

Abdullah abi inceleme yapıyor dostum hem bir ürün bir youtuber tarafından incelendi diye sorunsuz olmaz.Gamepower genel anlamda afedersin ama ÇÖP bir marka(bazı ürünlerini tenzih ederek söylüyorum)
Çöp bir marka değil gayette güzel fp ürünler üretiyo kardeşim bizim okadar paramız yok gidipte steelseries corsair alalım fiyatına göre gamepower çok güzel ürünler üretiyor.

Çöp bir marka değil gayette güzel fp ürünler üretiyo kardeşim bizim okadar paramız yok gidipte steelseries corsair alalım fiyatına göre gamepower çok güzel ürünler üretiyor.
Hocam burada bahsettiğim şey aynı bütçede ki rakiplerine göre zayıf bir marka.Gamenote,Redragon ve Trust gibi markalar da var bu bütçede ve emin olun ki gamepower dan çok daha iyiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,667
Üyeler
195,111
Son üye
NotMasterBedo
Geri