Neler Yeni

Öneri Klavye Tavsiyesi 400-600 TL

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,404
İsim
Mert Metshi
Asus K1 450 TL fiyatı var ben onu alacağım çok düşündüm en iyi alternatif o bana sorarsan 600 vereceğine koy 300 400 en üst kalite klavyeler var Asus rog gibi onlara bak derim
450 TL'ye switchsiz mi alacaksın

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
yok knk ya w bozuk diyr dedim belki tuş değişiyordur swichi çıkarmaya çalıştım almazlar bunu
saber zaten kronik sorunlu bir klavye. ben de kullanıyorum. şimdilik bir sorun yaşamadım ancak bu şekilde sorun yaşayıp garantiden para iadesi alanlar var. keşke ellemeden garantiye gönderseydin. 300 lira az para değil.

mertrix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mert
saber zaten kronik sorunlu bir klavye. ben de kullanıyorum. şimdilik bir sorun yaşamadım ancak bu şekilde sorun yaşayıp garantiden para iadesi alanlar var. keşke ellemeden garantiye gönderseydin. 300 lira az para değil.
ah ah ne 300 ü 500 verdim knk da n bilem internetten aldıklarımda sorun çıkınca fazla destek vermiyolar diye hiç düşünmeden içini açtım benim aptallığım neyse olan oldu artık

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
Bana da öneride bulunacak var mı benimde max 600TL bütçem var ama bilek destekli Türkçe ve RGB olması lazım şimdiden teşekkürler.
Monster Pusat K3 Pro Kurbanı :(

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
knk klavye türkçe büyük enter geliyo galiba görselde küçük enter ama senin paylaştığın yazıdaki büyük enterlı almış
Evet büyük enterle geliyor. Klavye de türkçe
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana da öneride bulunacak var mı benimde max 600TL bütçem var ama bilek destekli Türkçe ve RGB olması lazım şimdiden teşekkürler.
Bilek desteği yok ama yukarıdaki önerime bakabilirsin.

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
Evet büyük enterle geliyor. Klavye de türkçe
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilek desteği yok ama yukarıdaki önerime bakabilirsin.
Biliyorum çok almak isterim ama sürekli bilek destekli klavye kullandım monster pusat da elim sürekli ALT tuşuna basıyodu o yüzden bilek desteği tercihim.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Biliyorum çok almak isterim ama sürekli bilek destekli klavye kullandım monster pusat da elim sürekli ALT tuşuna basıyodu o yüzden bilek desteği tercihim.
👍 Ben bilek destekli klavye kullanmadım bilmiyorum.

mertrix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mert
şey yapabilirsin knk klavyenin altınıda alıcak şekilde mousepad al ben öyle yaptım bilek desteği gibi kullanıyorum

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
knk bunu galiba yeni koymuş satıcı güvenilir mi ya gamepowerı trendyoldan aldım 1 senede gitti en az bi 5 6 sene götüreydi
Bunu alma hocam amazondan al 5 tl fazla olsun ama en azından mağdur olma.

Top Bottom