Neler Yeni

Klavye tavsiyesi lazım pls

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Buğrahan
Bütçe
1000
Abiler ablalar klavye %60 klavye almayı düşünüyorum da yardımcı olursanız çok sevinirim
1000TL yi geçmeden
1ms + Türkçe + yön tuşları bulunan güzel temiz bir klavye lazım var mıdır bildiğiniz ya da kullandığınız? örnek olarak bir tane klavye bırakıyorum onun türkçe olanından lazım
1694049472527.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

gözüm görmüyor A1 Türkçe ile yazdıysam kusura bakmayın

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Abiler ablalar klavye %60 klavye almayı düşünüyorum da yardımcı olursanız çok sevinirim
1000TL yi geçmeden
1ms + Türkçe + yön tuşları bulunan güzel temiz bir klavye lazım var mıdır bildiğiniz ya da kullandığınız? örnek olarak bir tane klavye bırakıyorum onun türkçe olanından lazım Alıntıyı görüntüle

%60 yön tușları yok hocam fn basılı tutmanız lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Buğrahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
%60 yön tușları yok hocam fn basılı tutmanız lazım
hocam fotoğraftaki şekilde varsa olur fn ye basarım dert değil de klavyenin içine gömülü olanlardan istemiyorum onu anlatmaya çalışmıştım

hocam fotoğraftaki şekilde varsa olur fn ye basarım dert değil de klavyenin içine gömülü olanlardan istemiyorum onu anlatmaya çalışmıştım
derseniz öyle klavye yok gömülü olanlarda olur artık yapıcak bir şey yok

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

derseniz öyle klavye yok gömülü olanlarda olur artık yapıcak bir şey yok
Yüzde 60 ların çoğu gömülü sizin attığınızda gömülü büyük ihtimal f tușları da gömülü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,152
İsim
Murat Orhan
1000TL yi geçmeden
1ms + Türkçe + yön tuşları bulunan güzel temiz bir klavye lazım var mıdır bildiğiniz ya da kullandığınız? örnek olarak bir tane klavye bırakıyorum onun türkçe olanından lazım Alıntıyı görüntüle

prime ile 1100 tl açık ara en iyisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Buğrahan
Yüzde 60 ların çoğu gömülü sizin attığınızda gömülü büyük ihtimal f tușları da gömülü.
hocam abime bilgisayar hediyesi alacağım bi klavye bi kulaklık, bu tarz istiyor da gömülü de olsa sorun olmaz (küçük bir masası var o yüzden böyle almak istiyorum) önerebileceğiniz 1ms türkçe klavye varsa çok güzel olur (fps oyunları oynuyor o yüzden 1ms olmasını istiyorum çok teşekkür ederim şimdiden)

hocam abime bilgisayar hediyesi alacağım bi klavye bi kulaklık, bu tarz istiyor da gömülü de olsa sorun olmaz (küçük bir masası var o yüzden böyle almak istiyorum) önerebileceğiniz 1ms türkçe klavye varsa çok güzel olur
hocam türkçe klavye bulamaz mıyız ? acaba birde bu 1ms değil mi olmadı bunu alabilirim

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
hocam abime bilgisayar hediyesi alacağım bi klavye bi kulaklık, bu tarz istiyor da gömülü de olsa sorun olmaz (küçük bir masası var o yüzden böyle almak istiyorum) önerebileceğiniz 1ms türkçe klavye varsa çok güzel olur (fps oyunları oynuyor o yüzden 1ms olmasını istiyorum çok teşekkür ederim şimdiden)

hocam abime bilgisayar hediyesi alacağım bi klavye bi kulaklık, bu tarz istiyor da gömülü de olsa sorun olmaz (küçük bir masası var o yüzden böyle almak istiyorum) önerebileceğiniz 1ms türkçe klavye varsa çok güzel olur

hocam türkçe klavye bulamaz mıyız ? acaba birde bu 1ms değil mi olmadı bunu alabilirim
Redragon k530 çok hoșuma gidiyor kullanan dostlarım var memnunlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Buğrahan
Redragon k530 çok hoșuma gidiyor kullanan dostlarım var memnunlar.
hocam bunda yön tuşları direkt olarak yok sanırsam var mıdır başka öneriniz

hocam klavye çok güzel hoş ama kablosu var mı varsa kaç m biliyor musunuz hiçbir bilgi bulamadım bunun hakkında (en alttaki fotoğrafta kablo var ama klavye bilgilerinde hiç bir şey yazmıyor) + olarak uyumlu cihazlar dizüstü cihazlar diyor bu beni tedirgin etti çünkü masaüstü bir bilgisayar için alacağım. yanıtlarsanız çok güzel olur teşekkürler

yanlışlıkla laptop önerilerine girmişim umarım sıkıntı çıkmaz :(

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,152
İsim
Murat Orhan
hocam bunda yön tuşları direkt olarak yok sanırsam var mıdır başka öneriniz

hocam klavye çok güzel hoş ama kablosu var mı varsa kaç m biliyor musunuz hiçbir bilgi bulamadım bunun hakkında (en alttaki fotoğrafta kablo var ama klavye bilgilerinde hiç bir şey yazmıyor) + olarak uyumlu cihazlar dizüstü cihazlar diyor bu beni tedirgin etti çünkü masaüstü bir bilgisayar için alacağım. yanıtlarsanız çok güzel olur teşekkürler

yanlışlıkla laptop önerilerine girmişim umarım sıkıntı çıkmaz :(
Kablosu var zaten Type c girisli istediğin uzunlukta alır takarsin sonea. Ayrıca tüm cihazlara uyumlu

Top Bottom