Klavye tusu cikarmak garanti kapsamı mı?

Mr.tky

80+
Reaksiyon skoru
17
Merhabalar herkese, arkadaslar ben gamepower saber rgb mekanik klavye kullaniyorum(red switch) klavyenin ‘a’ tusunda nadiren basmama, tepki verme sıkıntısı yaşıyorum. Yakın zamanda İncehesap musteri hizmetlerini arayip durumu bildiricem. Bayadır da klavye mi temizlemiyorum toz icinde klavyem, klavyemin tuslarini cikartip temizlesem( sadece kuru bez ile) garanti kapsamina cikar mi?

Hayır çıkmaz. Klavyenin tuşlarını çıkarıp çıkarmadığını anlamazlar bile. Zaten yanında tuşları çıkarabilmen için bir aparat var. Onunla çok kolay bir şekilde çıkarabilirsin.

Merhabalar herkese, arkadaslar ben gamepower saber RGB mekanik klavye kullaniyorum(red switch) klavyenin ‘a’ tusunda nadiren basmama, tepki verme sıkıntısı yaşıyorum. Yakın zamanda İncehesap musteri hizmetlerini arayip durumu bildiricem. Bayadır da klavye mi temizlemiyorum toz icinde klavyem, klavyemin tuslarini cikartip temizlesem( sadece kuru bez ile) garanti kapsamina cikar mi?
Çıkmaz dostum temizleyebilirsin. Ben de saber kullanıyorum ve tuşların çoğu 2 aylık kullanımda ölü hissiyatı vermeye başladı. Bu paraya mekanik klavye de bu kadar oluyor heralde.

dostum sen klavyenı bu nedenle garantıye gonderdın mı?
Hayır göndermedim. Neredeyse aldığımdan beri böyle zaten. Switch değişecek halleri yokya adamların göndersem ne olur.

Geri