Neler Yeni

Klavye Tuşu Takılıyor

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Bende hepsiburada satıcısından aldım bence sorun hepsiburada da gaming gen den satın alıcam yarın umarım yine sorun yaşamam
Hepsi burada gen tr den mi alıcaksın yoksa siteden mi? Siz cashback başvur muydunuz. İade olunca ne olacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Onur
Hepsi burada gen tr den mi alıcaksın yoksa siteden mi? Siz cashback başvur muydunuz. İade olunca ne olacak
Direkt siteden, cash back e basvurdum iade edince iptal edilir heralde ama 2. cashbackı nasıl yapıcam bilmiyorum

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Direkt siteden, cash back e basvurdum iade edince iptal edilir heralde ama 2. cashbackı nasıl yapıcam bilmiyorum
Bende mail attım dedim. Adamlar bozuk ürün yolları tekrar başvurursam yanlış anlamayın diye. Sonra o kabul fln edilmez. Ustam ben bayramı bekliyorum almak için. İndirimler veya kodlar vericekler. Hazır iade almışım beklicem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Onur
Bende mail attım dedim. Adamlar bozuk ürün yolları tekrar başvurursam yanlış anlamayın diye. Sonra o kabul fln edilmez. Ustam ben bayramı bekliyorum almak için. İndirimler veya kodlar vericekler. Hazır iade almışım beklicem.
Bayrama birkaç gün kaldı kesin daha iyi indirimler gelicekse bende bekliyim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,699
Üyeler
167,183
Son üye
grlrbrk
Top Bottom