sadece ışık tuşuna mı yoksa fn+pgdn gibi mi.Klavyenın ışık tuşuna bastığımda klavye ve mouse kilitleniyor eski bilgisayarımda böyle bir sorun yoktu yeni bilgisayara geçince oluştu ne yapmam lazım ?
sadece ışık tuşusadece ışık tuşuna mı yoksa fn+pgdn gibi mi.
biraz daha açıkayabilir misiniz lütfenKlavyenın ışık tuşuna bastığımda klavye ve mouse kilitleniyor eski bilgisayarımda böyle bir sorun yoktu yeni bilgisayara geçince oluştu ne yapmam lazım ?
hem düzelmiyorda kilitlenince pc yi kapa-aç yapınca düzeliyor sadecesadece ışık tuşuna mı yoksa fn+pgdn gibi mi.
yeniden başlatmak gerekiyor . Masaüstündeyken oyundayken farketmiyor her zaman kilitleniyor.biraz daha açıkayabilir misiniz lütfen
masaüstünde mi kitleniyor oyunda mı?
ışık tuşundan kastınızı anlayamadım
kilitlenince yeniden başlatmak mı gerekiyor veya başka ne yapınca düzleiyo?
bilemiyorum dostumhem düzelmiyorda kilitlenince PC yi kapa-aç yapınca düzeliyor sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
yeniden başlatmak gerekiyor . Masaüstündeyken oyundayken farketmiyor her zaman kilitleniyor.
usb aygıtlarını kilitleme falan olabilir mi acaba bilmiyorum ki anlayamadım.hem düzelmiyorda kilitlenince PC yi kapa-aç yapınca düzeliyor sadece
yeniden başlatmak gerekiyor . Masaüstündeyken oyundayken farketmiyor her zaman kilitleniyor.
Işıklı klavyelerde ışık tuşu olur ya o tuştan bahsediyorum ve o tuşa basınca kilitleniyorbilemiyorum dostum
ışık tuşundan kastın ne anlayamadım ama basman mı gerekiyor ?
Bende bilmiyorum araştırdım hiçbiryerde video vb. şey yok sanırım bir tek benim başıma geldi garip bir olay gerçekten.usb aygıtlarını kilitleme falan olabilir mi acaba bilmiyorum ki anlayamadım.
yeni klavye alman bir şey değiştirmeyebilir.Gece tuşları göremiyorum açamadığım için , açsam kilitleniyor . Kaza ile elim çarpabiliyor PC yi kapa aç yapmak zorunda kalıyorum
Işıklı klavyelerde ışık tuşu olur ya o tuştan bahsediyorum ve o tuşa basınca kilitleniyor
Bende bilmiyorum araştırdım hiçbiryerde video vb. şey yok sanırım bir tek benim başıma geldi garip bir olay gerçekten.
Çözüm bulamazsam yeni klavye alıcam.
Oda doğru o yüzden boşa masrafta yapmak istemiyorum ya sorun düzelmezse diyeyeni klavye alman bir şey değiştirmeyebilir.
sonuçta eski pcde olmuyordu.