tamamşu mouse da 1 kişi önerdi diye önerip durmayın sürekli
Benim şahsi fikrim klavye olarak.Bir tane rgb olan blue switch klavye ve bir tane mouseye ihtiyacim var oyunlari daha rahat oynamak için. Maksimum harcayabileceğim miktar 2800 2850 TL
Neden hep kablosuz öneriliyor konularda ? Kablolu ürünler daha iyi değil mi ?Benim şahsi fikrim klavye olarak.
KEMOVE K61 Snowfox mekanik oyun klavyesi, %60 QWERTY çıkarılabilir Type-C kablo/Bluetooth / 2.4G kablosuz RGB Hotswap klavye, PC/Windows/Mac için, beyaz https://amzn.eu/d/8NbH9Ij
Mouse olarak da bunu öneririm yinede karar sizin tabikide.
Kablolu ürünler input lagta daha dusuk degil mi neden kablosuz ?
![]()
DARMOSHARK M3 - 4K Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASI Teknik Özellikler: >Ultra Hafif Tasarım.>Üç Modlu Bağlantı (Bluetooth/Kablosuz 2,4 GHz/Kablolu USB Tip-C).>4000Hz Yoklama Oranı.>İpeksi Pürüzsüz İzleme.>Hassas Doğru Performans.>Ultra uzun pil ömrü ile sonsuza kadar kullanın.>Profesyonel Üst Düzey Amiral Gemisi Optik Sensörü (PAW 33shop.connectgame.com.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde bunu al mis
kablolu da kullanabilirsin o fiyata daha iyisi var mı sanmıyorum sadece klavyede öneriler değişir o kadarKablolu ürünler input lagta daha dusuk degil mi neden kablosuz ?
Kablolular kablosuza göre daha iyi diye bilirim ama fiyat farklarini bilmiyorum kesin bisey diyemiyorum piyasadan haberim yok. Klavyemle mouseyi yenilemek zorundayım tek onlar kaldi degismesi gerekende kablolu güzel ürün bulamiyorum blue switch klavyeleri seviyorum ama mouse için kesin bir seçimim yok + markalarıda tam bilmiyorum hangisi iyi hangisi kötü mesela steelseries mouse bakiyorum cok pahali biraz razer uygun gibime geliyo bi bulabilsem fp ürünü gibi alicam bu aykablolu da kullanabilirsin o fiyata daha iyisi var mı sanmıyorum sadece klavyede öneriler değişir o kadar
Attığım mousen gecikme süresi 0.5 saniyeNeden hep kablosuz öneriliyor konularda ? Kablolu ürünler daha iyi değil mi ?
kablo illet bişeyKablolular kablosuza göre daha iyi diye bilirim ama fiyat farklarini bilmiyorum kesin bisey diyemiyorum piyasadan haberim yok. Klavyemle mouseyi yenilemek zorundayım tek onlar kaldi degismesi gerekende kablolu güzel ürün bulamiyorum blue switch klavyeleri seviyorum ama mouse için kesin bir seçimim yok + markalarıda tam bilmiyorum hangisi iyi hangisi kötü mesela steelseries mouse bakiyorum cok pahali biraz razer uygun gibime geliyo bi bulabilsem fp ürünü gibi alicam bu ay
Klavyeyi kabloluda kullanabiliyorsunuzNeden hep kablosuz öneriliyor konularda ? Kablolu ürünler daha iyi değil mi ?