Neler Yeni

Klavye ve mouse önerisi gerekiyor

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
Bütçe
2850
Bir tane rgb olan blue switch klavye ve bir tane mouseye ihtiyacim var oyunlari daha rahat oynamak için. Maksimum harcayabileceğim miktar 2800 2850 TL

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Batuhan

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
şu mouse da 1 kişi önerdi diye önerip durmayın sürekli

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Selim Erinç
Bir tane rgb olan blue switch klavye ve bir tane mouseye ihtiyacim var oyunlari daha rahat oynamak için. Maksimum harcayabileceğim miktar 2800 2850 TL
Benim şahsi fikrim klavye olarak.

KEMOVE K61 Snowfox mekanik oyun klavyesi, %60 QWERTY çıkarılabilir Type-C kablo/Bluetooth / 2.4G kablosuz RGB Hotswap klavye, PC/Windows/Mac için, beyaz https://amzn.eu/d/8NbH9Ij

Mouse olarak da bunu öneririm yinede karar sizin tabikide.

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim şahsi fikrim klavye olarak.

KEMOVE K61 Snowfox mekanik oyun klavyesi, %60 QWERTY çıkarılabilir Type-C kablo/Bluetooth / 2.4G kablosuz RGB Hotswap klavye, PC/Windows/Mac için, beyaz https://amzn.eu/d/8NbH9Ij

Mouse olarak da bunu öneririm yinede karar sizin tabikide.

Neden hep kablosuz öneriliyor konularda ? Kablolu ürünler daha iyi değil mi ?

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mustafa Yeşilyurt

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablolu ürünler input lagta daha dusuk degil mi neden kablosuz ?

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
kablolu da kullanabilirsin o fiyata daha iyisi var mı sanmıyorum sadece klavyede öneriler değişir o kadar
Kablolular kablosuza göre daha iyi diye bilirim ama fiyat farklarini bilmiyorum kesin bisey diyemiyorum piyasadan haberim yok. Klavyemle mouseyi yenilemek zorundayım tek onlar kaldi degismesi gerekende kablolu güzel ürün bulamiyorum blue switch klavyeleri seviyorum ama mouse için kesin bir seçimim yok + markalarıda tam bilmiyorum hangisi iyi hangisi kötü mesela steelseries mouse bakiyorum cok pahali biraz razer uygun gibime geliyo bi bulabilsem fp ürünü gibi alicam bu ay

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Tuna
Kablolular kablosuza göre daha iyi diye bilirim ama fiyat farklarini bilmiyorum kesin bisey diyemiyorum piyasadan haberim yok. Klavyemle mouseyi yenilemek zorundayım tek onlar kaldi degismesi gerekende kablolu güzel ürün bulamiyorum blue switch klavyeleri seviyorum ama mouse için kesin bir seçimim yok + markalarıda tam bilmiyorum hangisi iyi hangisi kötü mesela steelseries mouse bakiyorum cok pahali biraz razer uygun gibime geliyo bi bulabilsem fp ürünü gibi alicam bu ay
kablo illet bişey

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Selim Erinç
Neden hep kablosuz öneriliyor konularda ? Kablolu ürünler daha iyi değil mi ?
Klavyeyi kabloluda kullanabiliyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablosuz klavye ve mouse kullanınca gerçekten çok rahat ediyorsunuz ben uzun süreler hep kablolu kullandım ve artık çok yoruldum ve ben düşük Sens kol ile oynayan bir insanım o kabloyu çekmek yada mouse takılmasından bıkan bir insanım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha bu arada arkadaşın attığı 1300 TL olan mouse kulanmak için yüksek minimum 240 Hz bir monitör ihtiyacın olduğunu biliyorum yanlışta olabilir araştırmalarım sonucunda elde ettiğim bilgilerden birisi yoksa 4k almanın bir anlamı yok ve yüksek DP kulanman lazım aklında bulunsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,068,106
Üyeler
169,671
Son üye
uitykloi897
Top Bottom