Neler Yeni

Klavye ve mouse önerisi gerekiyor

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
şuan rival 3 kullanıyorum. Çok memnunum yaklaşık 1.5 - 2 yıldır kullanıyorum ve tek bir sorun bile çıkarmadı. Zamanında 230 TL ye almıştım. 230 liranın hakkını veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

klavye mouseu bilmem de kulaklık kablosuz şart artık kablolardan bıktım. Benim attığım klavye ve mouseu inceleyebilirsiniz hocam dediğim gibi klavyeyi şuan kullanıyorum ve çok memnunum, mouseu da almayı düşünüyorum.
Googlede kerisi onermiyorlar ben inceliyorum boyle urunleride istersen googleden bak mesela şu şu marka Alınır mı? veya şu mouse alinir mi diye incele ne diyolar. Monitor alirken ben inceledim biri ghosting biri kronik arizali dedi tuf icin ben tuf degil rog strix aldim memnunumda. Herkesin gorusu farkli kimine sorunlu cihaz geliyor

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,501
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Googlede kerisi onermiyorlar ben inceliyorum boyle urunleride istersen googleden bak mesela şu şu marka Alınır mı? veya şu mouse alinir mi diye incele ne diyolar. Monitor alirken ben inceledim biri ghosting biri kronik arizali dedi tuf icin ben tuf degil rog strix aldim memnunumda. Herkesin gorusu farkli kimine sorunlu cihaz geliyor
hocam konusunu açtım ve 3 kişi de önerdi tabii sadece bu foruma sordum diğer internet sitelerini, forumlarını araştırmamıştım.

Başlık 'ASUS ROG Keris RGB Kablolu Mouse alıcam, kullanan arkadaşlar yorumlayabilir mi?' https://forum.donanimarsivi.com/kon...kullanan-arkadaslar-yorumlayabilir-mi.835359/

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
Top Bottom