KLAVYE VE MOUSE ÖNERİSİ

cyberx

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
3200
merhaba ben çoğunlukla csgo oynayan birisiyim bütçem ikisi için 3000-3200 arasında kullandığınız değil sensörü iyi olan bir mouse ve beni uzun süreler üzmicek kronik sorunu olmayan kaliteli marka klavye arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

membran klavye ?

merhaba ben çoğunlukla csgo oynayan birisiyim bütçem ikisi için 3000-3200 arasında kullandığınız değil sensörü iyi olan bir mouse ve beni uzun süreler üzmicek kronik sorunu olmayan kaliteli marka klavye arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Üzmez kanka.

yazmayı unutmuşum özür dilerim mekanik olmasını istiyorum switch red yada blue fark etmez ikiside benim için uygun

Mouseyi kendim aldım memnunum. Birçok yerde incelemesi var. Bir ara TenZ de bu mouseyi kullanıyordu.
Klavye de bu, indirimde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mouseyi kendim aldım memnunum. Birçok yerde incelemesi var. Bir ara TenZ de bu mouseyi kullanıyordu.
Klavye de bu, indirimde
Ayrıca cebinde para kalıyor +mouseyi indirim kodu yerine swarcow yazarsan 50tl indirimle alırsın. Senden ricam eğer bu mouseyi alırsan indirim kodundan kazandığın parayı ahbap'a bağışlaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,409
Üyeler
187,673
Son üye
h4run44
Geri