Neler Yeni

klavyede parmak kullanımı artırmak için tavsiye

Rélf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yağız Yıldız
arkadaşlar ben oyun oynuyan birisiyim q w e r olsun lol de cs de w a s d olsun bunları hepsini orta parmağım ve işaret parmağımla oynuyorum ben yüzük parmağımıda işin içersine katmak istiyorum ama denediğimim de ise ellerim biribirne karşıyor veya çok kötü oynuyorum. En az 3 parmak gerekli lolde kombolar olsun skilleri hızlı atma olsun cs de pickleme felan cs de çok fark etmiyorde lol de yardımınızı alırım ne yapmam gerek 3 e geçmem için

525346

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
mr.esat
İlgilendiği Kategoriler
Counter Strike: Global Offensive
arkadaşlar ben oyun oynuyan birisiyim q w e r olsun lol de cs de w a s d olsun bunları hepsini orta parmağım ve işaret parmağımla oynuyorum ben yüzük parmağımıda işin içersine katmak istiyorum ama denediğimim de ise ellerim biribirne karşıyor veya çok kötü oynuyorum. En az 3 parmak gerekli lolde kombolar olsun skilleri hızlı atma olsun cs de pickleme felan cs de çok fark etmiyorde lol de yardımınızı alırım ne yapmam gerek 3 e geçmem için
CS'de picklemek ne demek?

Rélf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yağız Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

525346

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
mr.esat
İlgilendiği Kategoriler
Counter Strike: Global Offensive
göstermek duvar arkası felan olursun gir çık yaparsın hani bide cs logosu var xd
Peek'lemek hocam o. Ki CS'de iki parmak oynamanız çok büyük bir hata. Yürürken nasıl bıçağa geçiyorsunuz? Ya da fast reload'ı nasıl yapıyorsunuz? CS'de 3 parmak kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Rélf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yağız Yıldız
Peek'lemek hocam o. Ki CS'de iki parmak oynamanız çok büyük bir hata. Yürürken nasıl bıçağa geçiyorsunuz? Ya da fast reload'ı nasıl yapıyorsunuz? CS'de 3 parmak kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
pardon peek ti xd 1-2 aydır girmiyorum unuttum reis geçmem gerek ztn de nasıl geçicem o sıkıntı
Mesaj otomatik birleştirildi:

pardon peek ti xd 1-2 aydır girmiyorum unuttum reis geçmem gerek ztn de nasıl geçicem o sıkıntı
3 parmak oynuyorum bildiğin ilk defa oynarmış gibi oynuyorum

Rélf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yağız Yıldız
Valla hocam alışacaksınız öyle yada böyle. İşiniz çok zor öteki türlü.
çok parmaklarımı çok hızlı hareket ettiriyorum sıkıntı çıkarmıyorda bi zaman kadar yoruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok parmaklarımı çok hızlı hareket ettiriyorum sıkıntı çıkarmıyorda bi zaman kadar yoruyor
çok nerden geldi xd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,256
Üyeler
164,637
Son üye
XaleriaN
Top Bottom