rburakuysall
80+
- Reaksiyon skoru
- 108
Yani kankamakro tuşları onlar, yazılım üzerinden makro ataması yapabilirsin
yanisi kankA m1 tuşuna ister parlaklık kısmayı ata istersen m2 tuşuna basınca ses arttır veya azalt, internette bir ton video var yazsan çıkar zatenYani kankatürkçe meali nedir
turkce zatenYani kankatürkçe meali nedir
Makro tuşu. Yazılım üzerinden başka bir fonksiyon yapması için atama yapabilirsiniz.Klavye razer blackwidow v4 2 aydır kullanıyorum şu m tuşları ne işe yarıyor hiç bi yerde bilgisini bulamadım bilen barsa yazarsa sevinirim
bilmediğimden soruyorum zatenturkce zatenbunun otesi mala anlatir gibi anlatmak olur
Wow iyiymişhocam örneğin yayın açacaksın steamdecke ihtiyaç duymadan kamera geçişlerini vs burdan ayarlayabiliyorsun. bence çok güzel olay
kanka bunu nasıl ayarlıyoruz obs üzerinden bi video falan varmı youtube dan baktım da bulamadımhocam örneğin yayın açacaksın steamdecke ihtiyaç duymadan kamera geçişlerini vs burdan ayarlayabiliyorsun. bence çok güzel olay
hocam kullanmak istediğiniz programın kısayol bölümüne girin. kısayolu değiştir deyip istediğiniz tuşu ayarlayın. Kolay bir şey aslında kendinizde yaparsınız.kanka bunu nasıl ayarlıyoruz obs üzerinden bi video falan varmı youtube dan baktım da bulamadım