Neler Yeni

Klavyelerde bilinmeyen özellik.

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
Merhabalar arkadaşlar. Dün gece LED aydınlatmalı blue switch klavyemin kutusundaki yazıların hepsini okuduktan sonra 22 tane ışık modu hariç farklı bir özelliği daha olduğunu anladım. Klavyem kutusunda sağ işaretli ok yön tuşuna basarsam, ışık hareketlerinin hızlanacağını, sol yön tuşuna basarsam yavaşlayacağını yazmışlar. Bendeki İnce İKG-445 isimli klavyenin yerli - yabancı ne kadar videosunu izlersem izleyim herkes klavyede ışıkların hızını değiştirebilecek bir modun olmadığından bahsetmiş ama bu tamamen İNCA ile alakalı bir saçmalık. Kutusunda yazan tuşlara bassamda bir şey olmuyordu fakat ben yanlışlıkla ışıkları hızlandırmıştım ve bunu geri döndürecektim. Klavyede fn tuşu ile neye bassam hızı değişir diye düşündüm, birkaç deneme sonucu BackSpace tuşunun hemen solundaki "+" ve "-" tuşlarını denedim (Türkçe klavyede "*" ve "-" tuşu oluyor) ve sonuca ulaştım. "*" tuşu 6 kademeli yavaşlatırken, "-" tuşuysa hızlandırıyor. Klavyesinde bu modun olmadığını düşünenler yazdığım tuş kombinasyonunu denesinler.
(Modu keşfetmenin haklı gururun yaşıyorum :D)

Kombinasyon: FN + *
Kombinasyon: FN + -

Shaco

80+ Bronze
Gizli özellik değilde daha çok senin klavye bozuk sanki.

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gizli özellik değilde daha çok senin klavye bozuk sanki.
İNCA da genel bir problem olabilir ama klavyenin kutusunda yazan kombinasyon çalışmıyor. Onu da geçtim videolarında bu özelliğe yok demişler. Resmen özelliği gizlemişler yani. Bir senedir kullanıyorum, yeni keşfettim özelliğinin var olduğunu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,561
Üyeler
167,516
Son üye
shotgunned
Top Bottom