Kyuten
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 51
- İsim
- Shimazu
Merhabalar arkadaşlar. Dün gece LED aydınlatmalı blue switch klavyemin kutusundaki yazıların hepsini okuduktan sonra 22 tane ışık modu hariç farklı bir özelliği daha olduğunu anladım. Klavyem kutusunda sağ işaretli ok yön tuşuna basarsam, ışık hareketlerinin hızlanacağını, sol yön tuşuna basarsam yavaşlayacağını yazmışlar. Bendeki İnce İKG-445 isimli klavyenin yerli - yabancı ne kadar videosunu izlersem izleyim herkes klavyede ışıkların hızını değiştirebilecek bir modun olmadığından bahsetmiş ama bu tamamen İNCA ile alakalı bir saçmalık. Kutusunda yazan tuşlara bassamda bir şey olmuyordu fakat ben yanlışlıkla ışıkları hızlandırmıştım ve bunu geri döndürecektim. Klavyede fn tuşu ile neye bassam hızı değişir diye düşündüm, birkaç deneme sonucu BackSpace tuşunun hemen solundaki "+" ve "-" tuşlarını denedim (Türkçe klavyede "*" ve "-" tuşu oluyor) ve sonuca ulaştım. "*" tuşu 6 kademeli yavaşlatırken, "-" tuşuysa hızlandırıyor. Klavyesinde bu modun olmadığını düşünenler yazdığım tuş kombinasyonunu denesinler.
(Modu keşfetmenin haklı gururun yaşıyorum
)
Kombinasyon: FN + *
Kombinasyon: FN + -
(Modu keşfetmenin haklı gururun yaşıyorum
Kombinasyon: FN + *
Kombinasyon: FN + -