- Reaksiyon skoru
- 202

Radiant K11 Type-C / Puding Tuşlu US Layout Red Switch Oyuncu Klavye-Siyah
20 Farklı RGB Aydınlatma Modu 61 Adet Red Switch Tuşlar Tüm Tuşlar Anti Ghosting Type-C Bağlantı US Layout

Yay sesi mii çıkarıyorklavyem bu çok ses çıkarıyor gece oynayamıyorum ne yapabilirim?![]()
20 Farklı RGB Aydınlatma Modu 61 Adet Red Switch Tuşlar Tüm Tuşlar Anti Ghosting Type-C Bağlantı US Layoutrampage.com.tr
blue switch sesi çıkıyor normalYay sesi mii çıkarıyor
switclerin markası neblue switch sesi çıkıyor normal
bilmiyorum benim rahatsız olduğum ses blue switch sesi , çok ses çıkıyorswitclerin markası ne
Switchler gidiktir hotswap değilse direk klavyeyi değiştirbilmiyorum benim rahatsız olduğum ses blue switch sesi , çok ses çıkıyor
hocam klavyede sıkıntı yok normal klavye sesi çok çıkıyor anlatamadım galibaSwitchler gidiktir hotswap değilse direk klavyeyi değiştir
klavyem modifiye edilebilir çıkıp takılıyorSanırım Hot Swappable değil çok bir şey yapabileceğini sanmıyorum
Anlıyorum bende diyorum ki hotswap olsaydı switchleri değiştirip kullanırdın ama yapabileceğin bir şey yok klavyeyehocam klavyede sıkıntı yok normal klavye sesi çok çıkıyor anlatamadım galiba
altlarına lastik gibi bir şey var ondan alsam olurmuAnlıyorum bende diyorum ki hotswap olsaydı switchleri değiştirip kullanırdın ama yapabileceğin bir şey yok klavyeye
Jlavyeni sat red switch al hocamklavyem bu çok ses çıkarıyor gece oynayamıyorum ne yapabilirim?![]()
20 Farklı RGB Aydınlatma Modu 61 Adet Red Switch Tuşlar Tüm Tuşlar Anti Ghosting Type-C Bağlantı US Layoutrampage.com.tr