Ben her 3günde bir tüm tuşları çıkartıp nemli besle siliyorum. ara da kalan toz, kıl vs. ise fön makinesini soğuk modda düşük fan hızında alıyorum tertemiz oluyor. ama benim klavye çok kirleniyor. yan binanın altında fırın var. his toz ne bulursan griyor eve birdfe klavyem beyaz.Arkadaşlar klavye bu:
link
tuşları nasıl ne tarafa doğru çıkartıcam neyle silip temizliycem yardımcı olurmusunuz?
Hocam ben aparattan çıkarttım mı tuşlar çiziliyor ve gitmiyor çizik elle çıkartıyorum. bir sorun olur mu. birde sık sık çıakrtıyorum.Tuş sökme aparatı ile tuşları sök sonra bu araç içi süpürgeler ile bir güzel içini çek hafif ıslak bir mendil ile sil ve kurula sıfır ayarında olur.
Sanmam hocam bir şey olmaz bence.Hocam ben aparattan çıkarttım mı tuşlar çiziliyor ve gitmiyor çizik elle çıkartıyorum. bir sorun olur mu. birde sık sık çıakrtıyorum.
klavyem outemu red switch içeriyor. yani mekanikSanmam hocam bir şey olmaz bence.
Hocam çıkıyorda geri takınca çok sağlam olmuyor.Benim eski mebran klavyemde rampage marka o sıkıntıyı yaşadım çıkardım hepsini temizlemek için sonra geri taktım ama eskisi gibi olmadı o yüzden söyledim.mekanik olmayınca tuşlar çıkmıyormu anlamadım?
Valla ben bıçak ile söküyorum, süpürge ile çektiriyorum veya siliyorum tamamdırTuş sökme aparatı ile tuşları sök sonra bu araç içi süpürgeler ile bir güzel içini çek hafif ıslak bir mendil ile sil ve kurula sıfır ayarında olur.
Yapışan tozlar bu şekilde geçmez en fazla arasına giren büyük tanecikli şeyler düşertuşlarında veya tabanında toz birikiğini söylüyorsan klavyeyi ters çevir alt tarafı yukarda olacak şekilde hafif hafif vur tozların dökülmesi en aza inene kadar devam et bu işini görür