Çözüldü✓ klavyem devre dışı kaldı yardım

Reaksiyon skoru
101
gamepower ogre klavye kullanıyorum programını kurmaya çalışırken yanlışlıkla devre dışı bıraktım. pc klavyeyi hiç bir şekilde görmüyor. klavyenin numlock lambası dahil yanmıyor. internette bazı çözümler denedim ancak işe yaramadı. klavyenin uygulamasını yüklediğimde aygıt bulunamadı hatası alıyorum

gamepower ogre klavye kullanıyorum programını kurmaya çalışırken yanlışlıkla devre dışı bıraktım. pc klavyeyi hiç bir şekilde görmüyor. klavyenin numlock lambası dahil yanmıyor. internette bazı çözümler denedim ancak işe yaramadı. klavyenin uygulamasını yüklediğimde aygıt bulunamadı hatası alıyorum
Garantisi var mi

problemi çözdüm arkadaşlar kendi sitesinde yeni olan yazılımın içinde güncelleyici benzeri ek bir program var onu çalıştırınca düzeldi

fn+esc dene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,209
Üyeler
183,400
Son üye
Arcade31s
Geri