klavyede bazı tusşlara basştıgımda hem basştıgım karakter hemde rasştgele basşka bir karakter geliyorSorunu anladım ama çözümü bilmiyorum maalesef. Bu arada sorunu doğru anladığımdan da tam emin değilim.![]()
Tamam, doğru anlamışım. Başka bir USB portuna bağlayın klavyeyi ve switchleri kontrol edin.klavyede bazı tusşlara basştıgımda hem basştıgım karakter hemde rasştgele basşka bir karakter geliyor
O zaman bir bilgim yok maalesef.klavye lapwtowpun dahili klavyesşio
klavye lawptowpun dahili klavyesşi tak çıkar yawpamam tur eng yazısşı sşag altta hyok sşuanKlavyeyi bir tak çıkar olmassa sağ altta TUR yazar onu bi ENG yap tekrar tur yap bakalım düzelcek mi
Ben 4 ay önce XPG Sumnoner klavye almıştım, kutuyu açarken 1 metre yüksekten yanlışlıkla fayans zemine düşürdüm ve klavye ilk başka küçük sorunlar çıkarıyordu ama sonra tuşların kendiliğinden basmasına kadar gitti. Önerim başka sistem varsa orada deneyin, sorun devam ederse garanti varsa oraya yollamanızı tavsiye ederim.bazı tusşlara basşıldıgında iki harf birden geliyor örnewpin w ya başstıgımda wp oluyor s ye başstugumda sş i ye basştıgımda şsesş kısşıyor lawptowpun harici klavyesşi,
klavye lawptowpun dahili klavwesşiBen 4 ay önce XPG Sumnoner klavye almıştım, kutuyu açarken 1 metre yüksekten yanlışlıkla fayans zemine düşürdüm ve klavye ilk başka küçük sorunlar çıkarıyordu ama sonra tuşların kendiliğinden basmasına kadar gitti. Önerim başka sistem varsa orada deneyin, sorun devam ederse garanti varsa oraya yollamanızı tavsiye ederim.
Başka klavyeniz varsa denediniz mi?klavye lawptowpun dahili klavwesşi