Neler Yeni

klavyem saçmalıyor

Onder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Muhammed Önder Böçkün
bazı tusşlara basşıldıgında iki harf birden geliyor örnewpin w ya başstıgımda wp oluyor s ye başstugumda sş i ye basştıgımda şsesş kısşıyor lawptowpun harici klavyesşi,

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Sorunu anladım ama çözümü bilmiyorum maalesef. Bu arada sorunu doğru anladığımdan da tam emin değilim.:D

Onder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Muhammed Önder Böçkün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu anladım ama çözümü bilmiyorum maalesef. Bu arada sorunu doğru anladığımdan da tam emin değilim.:D
klavyede bazı tusşlara basştıgımda hem basştıgım karakter hemde rasştgele basşka bir karakter geliyor

Eren58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Eren Demirci
Klavyeyi bir tak çıkar olmassa sağ altta TUR yazar onu bi ENG yap tekrar tur yap bakalım düzelcek mi

Onder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Muhammed Önder Böçkün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klavyeyi bir tak çıkar olmassa sağ altta TUR yazar onu bi ENG yap tekrar tur yap bakalım düzelcek mi
klavye lawptowpun dahili klavyesşi tak çıkar yawpamam tur eng yazısşı sşag altta hyok sşuan

Beren

80+ Gold
"Ctrl" tuşuna basarak, "Alt veya Alt Gr" tuşuna basın.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
bazı tusşlara basşıldıgında iki harf birden geliyor örnewpin w ya başstıgımda wp oluyor s ye başstugumda sş i ye basştıgımda şsesş kısşıyor lawptowpun harici klavyesşi,
Ben 4 ay önce XPG Sumnoner klavye almıştım, kutuyu açarken 1 metre yüksekten yanlışlıkla fayans zemine düşürdüm ve klavye ilk başka küçük sorunlar çıkarıyordu ama sonra tuşların kendiliğinden basmasına kadar gitti. Önerim başka sistem varsa orada deneyin, sorun devam ederse garanti varsa oraya yollamanızı tavsiye ederim.

Onder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Muhammed Önder Böçkün
Ben 4 ay önce XPG Sumnoner klavye almıştım, kutuyu açarken 1 metre yüksekten yanlışlıkla fayans zemine düşürdüm ve klavye ilk başka küçük sorunlar çıkarıyordu ama sonra tuşların kendiliğinden basmasına kadar gitti. Önerim başka sistem varsa orada deneyin, sorun devam ederse garanti varsa oraya yollamanızı tavsiye ederim.
klavye lawptowpun dahili klavwesşi

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
klavye lawptowpun dahili klavwesşi
Başka klavyeniz varsa denediniz mi?
Yazılımsal bir sorun olabilir de. Başka klavyede sorun yoksa internette laptopunuza uygun harici klavye alabilirsiniz. Klavye değiştirmek zor iş değildir bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,056,383
Üyeler
167,833
Son üye
osman6363