Neler Yeni

Yardım Klavyemde Bütün Tuşlarında Anti-ghosting Olduğu Yazıyor Max 6 Tuş Algılıyor ?

Erakia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Buğra Yüksel
Klavye Markası Kb r105 Exhero Sitesinde Bütün Tuşlarında Anti Ghosting Olduğu Yazıyor Ama Max 6 Tuş Algılıyor.
Şimdi Bu Klavyede Anti Ghosting Var Mıdır?
Anti Ghosting Nedir?
Aşağıdaki Fotağrafta u,ı,o,p,v,b,n,m Tuşlarına Basıyorum Max 6 Tuş Algılıyor Ve Diğer Tuşlarla Denediğim Zaman Gene Max 6 Tuş Algılıyor Bu Anti Ghosting Özelliği Olan Klavye İçin Normal mi?

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    90.9 KB · Hit: 70
  • 1622783041822.jpg
    1622783041822.jpg
    253.8 KB · Hit: 89

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Anti-ghosting teknolojisi klavyede birden fazla tuşa bastığınızda hepsini algılamasıdır. Klavyeniz ile ilgili maalesef bir bilgi sahibi değilim.

ugurkolasin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Uğur
Rampage klavyelerde anti-g kapanıp açılabilen bir şekilde yapılmış kullanım kılavuzundan nasıl açılacağına bakmalısın.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Samet Kapucuoğlu
Rampage olunca şaşırmadım açıkçası ama bir araştır belki kullanım kitapçığında yazabilir

Erakia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Buğra Yüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anti-ghosting teknolojisi klavyede birden fazla tuşa bastığınızda hepsini algılamasıdır. Klavyeniz ile ilgili maalesef bir bilgi sahibi değilim.
Anti ghosting olan kalvyede mesala 20 tuşa bastığımızda 20 tuşun hepsini algılıyor mu?

Atyxah

80+ Silver

Erakia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Buğra Yüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rampageyle iletişime geçtim bu kalvyede anti ghosting yokmuş yanlış yazmışlar ürün açıklamasına.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Samet Kapucuoğlu
Rampage dandik bir marka değil ki

Çok süper kulaklıkları var
Alttaki arkadaş cevabı vermiş ben Rampage'nin çoğu ürününü kullandım mouse padleri de güzeldi fakat son aldığım mouse padden sonra artık onuda kullanmam dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rampageyle iletişime geçtim bu kalvyede anti ghosting yokmuş yanlış yazmışlar ürün açıklamasına.
Rampage olunca şaşırmadım demiştim. Çok önemlimi senin için anti ghosting ?

Erakia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Buğra Yüksel
İnsanları Dolandıran Ürünlerinin Tam Özelliklerini Bilmeyen bir Firma Yazdıklarına Bakın! Bir daha rampagenin bir ürünü dahi alamyacağım.

Ekler

• InkedEkran Alıntısı_LI.jpg
    InkedEkran Alıntısı_LI.jpg
    256.5 KB · Hit: 49

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Şahsi olarak bu hatadan sonra iade talep ederdim.Ürün özelliklerini yanlış yazmaları sizin suçunuz değil.Anti-Ghosting bir oyunci için çok önemli bence

Erakia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Buğra Yüksel
Şahsi olarak bu hatadan sonra iade talep ederdim.Ürün özelliklerini yanlış yazmaları sizin suçunuz değil.Anti-Ghosting bir oyunci için çok önemli bence
iadeyle uğraşacak vaktim yok malesef en azından insanlar araştırdığına nasıl bir firma olduğunu göstermek için yazıyorum

Alttaki arkadaş cevabı vermiş ben Rampage'nin çoğu ürününü kullandım mouse padleri de güzeldi fakat son aldığım mouse padden sonra artık onuda kullanmam dedim.

Rampage olunca şaşırmadım demiştim. Çok önemlimi senin için anti ghosting ?
aslında o kadar onemli dğeil ama beni sinirlendiren sattıkları ürünün özelliklerini tam olarak bilmemeleri

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
iadeyle uğraşacak vaktim yok malesef en azından insanlar araştırdığına nasıl bir firma olduğunu göstermek için yazıyorum

aslında o kadar onemli dğeil ama beni sinirlendiren sattıkları ürünün özelliklerini tam olarak bilmemeleri
Ben şahsen rampage'in kulaklıkları ve koltukları dışında alınabilecek hiçbir ürünü olduğunu düşünmüyorum.

Top Bottom