Neler Yeni

Klavyemde d tuşu bozuldu

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
d tuşu bozuldu mekanik klavye sarı switch nasıl düzeltebilirim

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
D tuşuna bastığında çalışmıyor ise ya switch in kendisinde yada switch in bağlantılı olduğu PCB de sorun vardır, garantisi yok ise ve switch i değişebilen bir klavye ise switch alıp değişebilirsin ama tekli falan satılıyormu vs. detaylı bilgisi için konu açman daha iyi olabilir.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,718
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
d tuşu bozuldu mekanik klavye sarı switch nasıl düzeltebilirim
Accuk WD40 sıkıp biraz bekle ve yine dene çalışıp çalılşmadığını. Yine de çalışmıyorsa switchi değiştirmen gerekir. Hot swap ise işin kolay ancak lehimli ise lehimi sökerek switchi çıkartıp, yeni bir switch lehimlemen gerekir.

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Accuk WD40 sıkıp biraz bekle ve yine dene çalışıp çalılşmadığını. Yine de çalışmıyorsa switchi değiştirmen gerekir. Hot swap ise işin kolay ancak lehimli ise lehimi sökerek switchi çıkartıp, yeni bir switch lehimlemen gerekir.
Blitzwolf bw kb3 klavyem switch çıkarma aparatı var ama çıkaramadım kullanmadığım tuşun switchini takacaktım yapamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekler

• IMG_20240217_173242.jpg
    IMG_20240217_173242.jpg
    149.6 KB · Hit: 28

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,718
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Blitzwolf bw kb3 klavyem switch çıkarma aparatı var ama çıkaramadım kullanmadığım tuşun switchini takacaktım yapamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bazı switchler zor sökülüyor, dikkatli bi şekilde daha fazla güç uygulamayı dene dostum

Top Bottom