Accuk WD40 sıkıp biraz bekle ve yine dene çalışıp çalılşmadığını. Yine de çalışmıyorsa switchi değiştirmen gerekir. Hot swap ise işin kolay ancak lehimli ise lehimi sökerek switchi çıkartıp, yeni bir switch lehimlemen gerekir.d tuşu bozuldu mekanik klavye sarı switch nasıl düzeltebilirim
Blitzwolf bw kb3 klavyem switch çıkarma aparatı var ama çıkaramadım kullanmadığım tuşun switchini takacaktım yapamadımAccuk WD40 sıkıp biraz bekle ve yine dene çalışıp çalılşmadığını. Yine de çalışmıyorsa switchi değiştirmen gerekir. Hot swap ise işin kolay ancak lehimli ise lehimi sökerek switchi çıkartıp, yeni bir switch lehimlemen gerekir.
Accuk WD40 sıkıp biraz bekle ve yine dene çalışıp çalılşmadığını. Yine de çalışmıyorsa switchi değiştirmen gerekir. Hot swap ise işin kolay ancak lehimli ise lehimi sökerek switchi çıkartıp, yeni bir switch lehimlemen gerekir.
Bazı switchler zor sökülüyor, dikkatli bi şekilde daha fazla güç uygulamayı dene dostumBlitzwolf bw kb3 klavyem switch çıkarma aparatı var ama çıkaramadım kullanmadığım tuşun switchini takacaktım yapamadım
Mesaj otomatik birleştirildi: