örnek a yazıyorum yanına d ekliyor a ya basılı tutuyorum d yazıyorTuşlar ne yapıyor onu söyleyebilir misin?
a ya basıldı tutuyorum adddddddddddddddddd enterla bile d yazıyorTuşlar ne yapıyor onu söyleyebilir misin?
Garantilik olmuşsunuz siz. Her halinizden belli. Garantiye yollayın ürünü.örnek a yazıyorum yanına d ekliyor a ya basılı tutuyorum d yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
a ya basıldı tutuyorum adddddddddddddddddd enterla bile d yazıyor
anlamadıgım yer surda klavyeye dezenfaktan dökünce düzeliyor belirli bir süreliğineGarantilik olmuşsunuz siz. Her halinizden belli. Garantiye yollayın ürünü.
Dezenfektan mı döküyorsunuz klavye'ye?anlamadıgım yer surda klavyeye dezenfaktan dökünce düzeliyor belirli bir süreliğine
bu sorun d tuşu ile başladı d ye bir damla alkol [el dezenfektanı dökünce] valorantta bir maç rahatça oynattıDezenfektan mı döküyorsunuz klavye'ye?
...
PCB ile ilgili bir sorun olmuş olabilir. Garantiye yollayın.
Sıradan bir klavye sıkıntısı işte. Tuş/PCB bozuluyor, Müdahale edince düzeliyor sonra tekrar bozuluyor .bu sorun d tuşu ile başladı d ye bir damla alkol [el dezenfektanı dökünce] valorantta bir maç rahatça oynattı
kullanıcı hatası demezler değil miSıradan bir klavye sıkıntısı işte. Tuş/PCB bozuluyor, Müdahale edince düzeliyor sonra tekrar bozuluyor .
Dediğim gibi: Garantiye yollayın ürünü.
Diyeceklerini sanmıyorum fakat dezenfektan dökmeniz onları süphelendirebilir. Keşke dökmeseydiniz en başta.ama az önce damlattım konu açmadan önce şuan bu klavye ile yazıyorum arada bi d tuşu basmıyor
kullanıcı hatası demezler değil mi
hiç kullanamazdım dökünce kendine geliyor anlamadığım bir neden ile : DDiyeceklerini sanmıyorum fakat dezenfektan dökmeniz onları süphelendirebilir. Keşke dökmeseydiniz en başta.
ha ben garantiden gelince de 5 6 ay sonra gideceğini düşünüyorum a harfi düzeldi ama d ya basmıyor yada çift basıyorDiyeceklerini sanmıyorum fakat dezenfektan dökmeniz onları süphelendirebilir. Keşke dökmeseydiniz en başta.
Ben düşünmüyorum. Muhtemelen direk yeni bir ürün sağlayacaklar size.hiç kullanamazdım dökünce kendine geliyor anlamadığım bir neden ile : D
ha ben garantiden gelince de 5 6 ay sonra gideceğini düşünüyorum a harfi düzeldi ama d ya basmıyor yada çift basıyor