Pek anlayamadım ama Caps Lock kapalıyken eğer büyük " I " yazmak istiyorsanız Shift'e basıp " I " ya basarsanız büyük yazar.Klavyemde I harfi çalışmıyor çalışıyor ama, büyük harf yazmak için aynı anda shifte basmam gerek I ya, küçük yazmak için caps lock+shift basmam gerek bunun nedeni nedir?
Şöyle normalde ı harfine bastğmda yazmıyor harfi.Pek anlayamadım ama Caps Lock kapalıyken eğer büyük " I " yazmak istiyorsanız Shift'e basıp " I " ya basarsanız büyük yazar.
Küçük yazmak içinde Caps Lock kapalıyken sadece " I " ya basın.
TUR zaten sağ altta.Windows ingilizce klavye olarak görüyor olabilir.
ENG olan seçeneği TUR yapmanız lazım.
Çok kanser bir şey neden oldu anlamadım.Windows ingilizce klavye olarak görüyor olabilir.
ENG olan seçeneği TUR yapmanız lazım.
Allah allah çok enteresan.Şöyle normalde ı harfine bastğmda yazmıyor harfi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
TUR zaten sağ altta.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok kanser bir şey neden oldu anlamadım.
Lively wallpaper indirdikten sonra oldu ama sanmiyorum indirdikten 1 gün sonra oldu.Allah allah çok enteresan.
ENG - TUR arasında bir kaç kez değiştirip deneyin belki düzelir, bilemiyorum.
İnanın bilemedim.Lively wallpaper indirdikten sonra oldu ama sanmiyorum indirdikten 1 gün sonra oldu.
Aşırı kötü bir sitede yazar olarak çalışıyorum çok zorlanıyorum...
Son olarak sürücüyü kaldırıp bilgisayarı tekrar başlatın, otomatik geri kuracaktır.güncel
Aygıt yöneticisi > Klavyeler > " açılan sekmedeki klavye aygıtınız ( sağ click ) " > Özellikler > Sürücü > Cihazı Kaldır.Nasıl kaldırayım
Valla bilemiyorum başka aklıma gelen bir şey yok.Şöyle bişi oldu Lolde yaziyor garip