Yardım Klavyeme gazoz döktüm yardım lazım

Phausen

80+
Reaksiyon skoru
36
Klavyeme öğle saatlerinde gazoz döktüm ve hemen temizledim gece bilgisayarımı tekrar açtığımda klavyenin tuşlarına bastığımda çok ağır bir şekilde hareket ettiğini fark ettim sanırım yapış yapış bir şey oldu daha önce başına gelip çözebilen ya da çözüm önerisi olan var mı?

klavyen su etkilemiyosa git lavaboda bolca yıka eğer çalışırsa iyi olmaz bozulursa at değmez

Klavye paslanmış olabilir, çalıştığına şükret normalde gazlı şeylere dayanmaz klavyeler

Başın belada. Bu durumun iki yolu var. Karanlık iki yol kendisi. 1. seçeneğin klavyenin tuşlarını söküp temizleyebildiğin kadar %50 ihtimal sağ çıkar. 2. seçeneğin güzel bir şekilde söküp devreleri her şeyi söküp yıkamak.

Klavyeme öğle saatlerinde gazoz döktüm ve hemen temizledim gece bilgisayarımı tekrar açtığımda klavyenin tuşlarına bastığımda çok ağır bir şekilde hareket ettiğini fark ettim sanırım yapış yapış bir şey oldu daha önce başına gelip çözebilen ya da çözüm önerisi olan var mı?
Mekanik mi
Önce bir fotoğrafını çek sonra klavyeyi sök hem tuşları yıka kulak pamuğulada switch leri temizle

hazreti yasuoda dökmüştü tamir videosunu izle

Arkadaşlar yaparken çok korktum ama problem çözüldü teşekkürler ilginiz için <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,804
Üyeler
184,502
Son üye
aeroblast4
Geri