L Luvox 80+ Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Luvox 5 Eylül 2023 #1 Klavyeme kola döküldü tuşlar sorunsuz çalışıyor ama tuşlara basması zorlaştı şekerli olduğundan oldu muhtemelen nasıl ve neresini temizlemeliyim Son düzenleme: 5 Eylül 2023
Klavyeme kola döküldü tuşlar sorunsuz çalışıyor ama tuşlara basması zorlaştı şekerli olduğundan oldu muhtemelen nasıl ve neresini temizlemeliyim
Emre_kymk 80+ Silver Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2,680 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,244 Konum Balıkesir/Türkiye İsim Ali Emre Kaymak İlgilendiği Kategoriler bilgisayar, oyun Instagram emrekymk_10 5 Eylül 2023 #2 hocam aynısını ben de yaşadım benim klavyem suya dayanıklı olduğu için çalışmasında sıkıntı olmadı devamında tuşların her birini wd40 ile temizledim önermiyorum ama dediğim gibi klavyem suya dayanıklı olduğu için güvendim Upvote 0 Downvote
hocam aynısını ben de yaşadım benim klavyem suya dayanıklı olduğu için çalışmasında sıkıntı olmadı devamında tuşların her birini wd40 ile temizledim önermiyorum ama dediğim gibi klavyem suya dayanıklı olduğu için güvendim
L Luvox 80+ Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Luvox 5 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 tüm tuşları çıkartıp alkollü mendille sildim bayağı düzeldi Upvote 0 Downvote