dexmete
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 586
- Bütçe
- 1500
Ben de geçen konu açtım ama TR de pek bulunmuyor keycaps. Mecbur Temu dan sipariş verdim.EPOMAKER HE75 klavyeye sahibim.
(https://www.gaming.gen.tr/urun/7185...aming-klavye-2-yil-birebir-degisim-garantili/)
Klavye üzerindeki yazılar ışığı geçirmediği için akşamları görmekte zorluk yaşıyorum. Klavye çok popüler olmadığı için uygunluğuna emin olduğum bir keycap de bulamadım açıkçası. Bu noktada önerilerinize açığım. Işığı geçirebilen klavyemle uyumlu bir keycap önerirseniz çok sevinirim. TR ya da UK farketmez
HE75 hem Mag sürümündeki Gateron Manyetik switchler hem de Tri sürümündeki Flamingo switchler standart + şeklindeki MX gövdeye sahİp. Attıgım üründe standart + uçlu switchler için.Hocam bunu da inceledim yorumlara baktım çoğunlukla yanlış anlamazsanız eğer uyumlu olduğunu nerden anladınız. Ona göre emin olduktan sonra sipariş etmek istiyorum
Anladım hocam bilgilendirme için teşekkürler. Renkli olanları inceledim genel olarak ışığı tam geçirmiyor sanırım. Yorumlar o yönde. Siyah renk olanı beğenilmiş onda da stok yokHE75 hem Mag sürümündeki Gateron Manyetik switchler hem de Tri sürümündeki Flamingo switchler standart + şeklindeki MX gövdeye sahİp. Attıgım üründe standart + uçlu switchler için.