Klavyemi temizledim fakat çalışmıyor

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
481
Bu gün klavyemi temizledim tuşları suda yıkayıp kuruttum kasasınıda fırçayla temizledim her şeyi kuruttum taktım k tuşuna basınca hesap makinesi açıldı k tuşu çalışmıyor y tuşu lolde ayarlar menüsünü açıyor sağ taraftaki rakamlar çalışmıyor bazı tuşlara basınca 2 harf yazıyor örneklendirecek bi kaç şey daha var fakat çalışan tuş sayısıda fazla öncelikle düzeltmenin bir yolu var mı yoksa 200 tl civarı bir tavsiye yapar mısınız ayrıca bir forumda klavyesini yıkayan biri için anakartı eline alırsın demişler doğru mudur not sadece tuşlar suya temas etti kasa nemli fırçayla temizlendi

Bu gün klavyemi temizledim tuşları suda yıkayıp kuruttum kasasınıda fırçayla temizledim her şeyi kuruttum taktım k tuşuna basınca hesap makinesi açıldı k tuşu çalışmıyor y tuşu lolde ayarlar menüsünü açıyor sağ taraftaki rakamlar çalışmıyor bazı tuşlara basınca 2 harf yazıyor örneklendirecek bi kaç şey daha var fakat çalışan tuş sayısıda fazla öncelikle düzeltmenin bir yolu var mı yoksa 200 TL civarı bir tavsiye yapar mısınız ayrıca bir forumda klavyesini yıkayan biri için anakartı eline alırsın demişler doğru mudur not sadece tuşlar suya temas etti kasa nemli fırçayla temizlendi
Su almış olabilir hocam. çoğu klavyenin tuş takımlarında giriş yeri kutumsu bir yapıda olduğu için su kalmış olabilir, başka bir cihazda denediniz mi?

İyice kuruttuğunuzdan emin olunuz ardından pcyi yeniden başlatın büyük ihtimalle çözülecektir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri