Neler Yeni

Klavyemin bazı tuşları çalışmıyor neden ?

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Daha geçenlerde bir sorunu yoktu ama şuanda Q,W,E,R ve U,I,O,P bu 8 tuşta basmıyor ama kalan tuşlar sorunsuz , öncedende böyle bir sorun yaşamıştım ve klavye membran olduğundan içindeki plaket kirlenmiştir diyip alkolle silmiştim ve düzelmişti (belli bir süre sorunu yoktu) şimdi tekrardan niye böyle oldu anlamadım yardım edermisiniz (mecburen ekran klavyesinden yazıyorum)

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kaan Sarı
Daha geçenlerde bir sorunu yoktu ama şuanda Q,W,E,R ve U,I,O,P bu 8 tuşta basmıyor ama kalan tuşlar sorunsuz , öncedende böyle bir sorun yaşamıştım ve klavye membran olduğundan içindeki plaket kirlenmiştir diyip alkolle silmiştim ve düzelmişti (belli bir süre sorunu yoktu) şimdi tekrardan niye böyle oldu anlamadım yardım edermisiniz (mecburen ekran klavyesinden yazıyorum)
Klavye markan nedir hocam ?

aLoNeDarK33

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klavye markan nedir hocam ?
everest-kb biraz eski bişey ama sadece bu 8 tuşun çalışmıyor olması çok garip galiba bidaha içini açıp temizlemem lazım temassızlık yapıyor olabilir

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
everest-kb biraz eski bişey ama sadece bu 8 tuşun çalışmıyor olması çok garip galiba bidaha içini açıp temizlemem lazım temassızlık yapıyor olabilir
Temassızlık yoksa bozulmuştur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,595
Üyeler
167,165
Son üye
miracdrsn
Top Bottom