Yardım Klavyemin tuşları basmiyor

layn

80+
Reaksiyon skoru
11
klavye bozulmuş ekran kartına konuyu nasıl getirdiniz anlamadım

Hocam ekran kartını degiştirin düzelmezse
Anakartı sök tak yapın yine düzelmezse sıvı sogutma alın muhtemelen düzelecektir hocam iyi forumlar. 🙂

klavye bozulmuş ekran kartına konuyu nasıl getirdiniz anlamadım

Hocam daha yeni aldım sıfır kuzenle gittik ucuz diye o 2 tane aldı hatta onda bi sorun çıkmadı ondan olduğunu düşünmüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ekran kartını degiştirin düzelmezse
Anakartı sök tak yapın yine düzelmezse sıvı sogutma alın muhtemelen düzelecektir hocam iyi forumlar. 🙂
Teşekkürler hocam sıfır alsam sorun olurmu? İnternet kafeye ben bi bakayim varmı diye. Çok teşekkür ederim 😊

Hocam daha yeni aldım sıfır kuzenle gittik ucuz diye o 2 tane aldı hatta onda bi sorun çıkmadı ondan olduğunu düşünmüyorum.

Teşekkürler hocam sıfır alsam sorun olurmu? İnternet kafeye ben bi bakayim varmı diye. Çok teşekkür ederim 😊
Hocam sıfır parcalara güven olmuyor bozuk falan gelebilir siz ikinci el bakın daha güvenli olur sahibinden üzerinden sorunsuz calısıyor yazanlara bakabilirsiniz daha güvenlidir iyi forumlar 🙂

Teşekkürler hocam sıfır alsam sorun olurmu? İnternet kafeye ben bi bakayim varmı diye. Çok teşekkür ederim
Hocam sanki arkadaşın dediklerini ciddiye alıyorsun :monkahmm: klavyen ekran kartı/anakat ile alakalı bir arıza değil w,a tuşların gitmeside bi o kadar normal en son 5-6 yıl önce kafeye gittiğimde wasd tuşları erimişti tabiri caizse :D

Hocam sanki arkadaşın dediklerini ciddiye alıyorsun :monkahmm: klavyen ekran kartı/anakat ile alakalı bir arıza değil w,a tuşların gitmeside bi o kadar normal en son 5-6 yıl önce kafeye gittiğimde wasd tuşları erimişti tabiri caizse :D
Hocam aynı sorun bendede vardı monitörü kapat ac yaptım düzeldi niye oyle diyosunuz ki

teknoloji şans işi ben klavyeye 4k verdim ilk günden çift tıklama kasa oturmama sorunu yaptı iade ettim başka bir tane aldım 4.5k verdim 2. günde kablo bağlantı sorunları yaşıyordu tekrar iade ettim

Benim tuşlarımda sorun yok hocam ışığı yanıyor,bozuk olsa ışığı yanmaz zaten. Siz yenisiniz sanırım forumda arkadaşın dedikleri gayet mantıklı.Biraz araştırmanızı öneririm.

Benim tuşlarımda sorun yok hocam ışığı yanıyor,bozuk olsa ışığı yanmaz zaten. Siz yenisiniz sanırım forumda arkadaşın dedikleri gayet mantıklı.Biraz araştırmanızı öneririm.
ışıkla tuş farklı yerlerde dynatab 75x de 3 tane bozuk tuş var direkt pcb den kaynaklı ışıkları yanıyor

Aman yarabbi şimdi gidip kendimi balkondan aşağı atcam :kekw:

teknoloji şans işi ben klavyeye 4k verdim ilk günden çift tıklama kasa oturmama sorunu yaptı iade ettim başka bir tane aldım 4.5k verdim 2. günde kablo bağlantı sorunları yaşıyordu tekrar iade ettim

Hocam benimki gibi yeni nesil klavyelerde öyle sorunlar olmuyor.Sizinki biraz eskiydi sanırım.

Aman yarabbi şimdi gidip kendimi balkondan aşağı atcam :kekw:

Komik olan nedir tam olarak?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,979
Üyeler
184,869
Son üye
miracwmisal
Geri