Neler Yeni

Klavyenin A tuşunun sadece üst tarafı kırıldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yağız Efe Mangır
Selamlar klavyedeki A tuşunda dün gece meydana gelen bir sorunla karşılaştım tuşun sağ sol veya alt taraflarına bastıgımda herhangi bır sorun yokken üst taraflarına tıkladıgım zaman klavyenin tusu direkt olarak sökülüyor bunun bir çözümünü var mı? veya varsa bilen kişi cevaplayabilir mi? Eğer cevaplarsa çok mutlu olurum iyi günler

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem
Selamlar klavyedeki A tuşunda dün gece meydana gelen bir sorunla karşılaştım tuşun sağ sol veya alt taraflarına bastıgımda herhangi bır sorun yokken üst taraflarına tıkladıgım zaman klavyenin tusu direkt olarak sökülüyor bunun bir çözümünü var mı? veya varsa bilen kişi cevaplayabilir mi? Eğer cevaplarsa çok mutlu olurum iyi günler
Altında bir parça çıkmış ya da kırılmış oluyor aynı sorun bencede var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sırf o yüzden Laptopa klavye aldım

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
sezer adıgüzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sırf o yüzden Laptopa klavye aldım
önce kırık mı çıkık mı ondan emin olsaydınız keşke. çıkık tuş tekrar eski haline gelebilir.

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem
önce kırık mı çıkık mı ondan emin olsaydınız keşke. çıkık tuş tekrar eski haline gelebilir.
Çıkık olunca. Ne fark eder kırık olunca but insan çıkık olunca zaten turkse uğraşır durur para vermemek için zaten eğer çıkiksa o parça kayıptır

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
sezer adıgüzel
Çıkık olunca. Ne fark eder kırık olunca but insan çıkık olunca zaten turkse uğraşır durur para vermemek için zaten eğer çıkiksa o parça kayıptır
tuş çıkmasıyla karşılaşmamışsınız sanırım. laptop tuşları esnektir kolayca kırılmıyorlar. oyun oynarken çok başıma geldi. oradan biliyorum
1625871137503.png1625871204759.png

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
bende kuzenden laptop aldım 3 tuşunu dipten kırmış. tuş takmaya çalışsam düşüyor tutmuyor

Top Bottom