Switchlerin altına geçmediyse sorun olmaz. Anakart klavyenin tamamında tuşların altında yer alıyor. İçine geçmediğine, iyice kuruttuğuna emin ol bir şey olmaz umarım.Sadece tuşların üzerinde gelmişti. şu an bağladım sıkıntısız. azcık daha tutucam sonra kapatırım kurutmayı. olur olmaz ters çevirmiştim. ama ankartı nerde bilmiyoruym
İçine girdiğini düşünüyosanız komple açıp kurutup silmeni öneririm yoksa uzun vadede metal aksamlara ulaştıysa oksitlenip arızalara sebep olur.Sadece tuşların üzerinde gelmişti. şu an bağladım sıkıntısız. azcık daha tutucam sonra kapatırım kurutmayı. olur olmaz ters çevirmiştim. ama ankartı nerde bilmiyoruym
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Yasin Çelik
klavyeyi arkadan açtım sadece anakartın arkası var oraya kurutma tutim miİçine girdiğini düşünüyosanız komple açıp kurutup silmeni öneririm yoksa uzun vadede metal aksamlara ulaştıysa oksitlenip arızalara sebep olur.
ıslaksa tut bişey olmaz kartaarkadan açtım sadece anakartın arkası var oraya kurutma tutim mi
Kurutma makinası tutarsan suyu içeri kaçırsin mantıklı degil5dkdır makineyi tutuyordum sma olmaz derseniz açıp trmizlerim