Yardım Klavyeye su dokuldu. Ne yapmaliyim?

k4moncik

80+
Reaksiyon skoru
45
Klavyenin f5 tuşunun oraya su dokuldu. Anında kablodunu cektim. Napmalıyım? Klavye DeepCool KB500

Saç kurutma makinesi tut la hemen, klavye zaten bir şey olmaz anakarta çok gelmezse.
Anakarta geçecek kadar çok döküldüyse içini açıp güzelce kurut yoksa oksitlenme yapar bozulur.

Sadece tuşların üzerinde gelmişti. şu an bağladım sıkıntısız. azcık daha tutucam sonra kapatırım kurutmayı. olur olmaz ters çevirmiştim. ama ankartı nerde bilmiyoruym
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Yasin Çelik

Son düzenleme:
Sadece tuşların üzerinde gelmişti. şu an bağladım sıkıntısız. azcık daha tutucam sonra kapatırım kurutmayı. olur olmaz ters çevirmiştim. ama ankartı nerde bilmiyoruym
Switchlerin altına geçmediyse sorun olmaz. Anakart klavyenin tamamında tuşların altında yer alıyor. İçine geçmediğine, iyice kuruttuğuna emin ol bir şey olmaz umarım.

5dkdır makineyi tutuyordum sma olmaz derseniz açıp trmizlerim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Yasin Çelik
İçine girdiğini düşünüyosanız komple açıp kurutup silmeni öneririm yoksa uzun vadede metal aksamlara ulaştıysa oksitlenip arızalara sebep olur.

İçine girdiğini düşünüyosanız komple açıp kurutup silmeni öneririm yoksa uzun vadede metal aksamlara ulaştıysa oksitlenip arızalara sebep olur.
klavyeyi arkadan açtım sadece anakartın arkası var oraya kurutma tutim mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,523
Üyeler
184,179
Son üye
copperx
Geri