Neler Yeni

Klavyeye su dökülmesi hakkında

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
Arkadaşlar klavyeye su dökülmüş ufak yeğenim var o dökmüş bende iş yerinde olduğum için o şekilde saatlerce kalmış şimdi rgb ışıklarında problem vardı klavye yi söktüm kuruttum rgbleri normale döndü ama klavyeyi pcye takinca metal yerine dokununca hafif elektrik çarpıyor ve kendi kafasina göre yazılar yazıyor tam kurumadıgı için mi olur yoksa klavye mefta mı oldu. Garantiye girer mi girmezse yeni klavye önerisi alabilirim bütçe 500 tl.

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Geçmiş olsun kullanıcı hatası diye gitmeyebilir garantiye

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Arkadaşlar klavyeye su dökülmüş ufak yeğenim var o dökmüş bende iş yerinde olduğum için o şekilde saatlerce kalmış şimdi RGB ışıklarında problem vardı klavye yi söktüm kuruttum rgbleri normale döndü ama klavyeyi pcye takinca metal yerine dokununca hafif elektrik çarpıyor ve kendi kafasina göre yazılar yazıyor tam kurumadıgı için mi olur yoksa klavye mefta mı oldu. Garantiye girer mi girmezse yeni klavye önerisi alabilirim bütçe 500 TL.
1-2 Gün bekleyin belki kuruyunca düzelir, ama garantiye gönderemezsin çünkü bu kullanıcı hatasına girer. Geçmiş olsun...

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Eyvallah kardeşim peki bu 1 2 gün kurusa duzlenir mi acaba veya birseyi mi yandı var mı bir bilgin?
Denemen lazım elektrik çarpıyosa sıkıntı vardır heralde saç kurutma makinasıyla iyice kurut 1 gün beklet olmazsa klavye gg`dir büyük ihtimal

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Eyvallah kardeşim peki bu 1 2 gün kurusa duzlenir mi acaba veya birseyi mi yandı var mı bir bilgin?
denemekte fayda biraz bekleyin biraz saçma bir öneri sunabilirim klavyeyi pirincin içine koyun belki tam kurutamadığınız yada görmediniz yerle olabilir

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bakalım evde olsam direk fişini çekerdim de işte iş yerinde olunca yapacak bir şey olmuyor hayırlısı olsun 1 gün dursun bakalım ne olacak

Top Bottom