AsafSimsek
80+ Bronze
Dahası
Tozunu falan al demek istemiş dostum. Klavye çürümez kutudaBakım derken? Arasıra çıkarıp hava mı aldırayım
Tozunu falan al demek istemiş dostum. Klavye çürümez kutudaBakım derken? Arasıra çıkarıp hava mı aldırayım
Adam zeki ve haklı beyler dağılınGarantisinden 8 ay düşmüş olur, başka da bir şey olmaz.
Yok ya ara sıra kutusunu aç tozlarını vb. sil yaniBakım derken? Arasıra çıkarıp hava mı aldırayım?
HaklısınTozunu falan al demek istemiş dostum. Klavye çürümez kutuda
Goldum diye herşeyi bilmeme gerek mi var?Yav dostum hala ciddi ciddi sorma şunu Sen üretilen her malın anında satıldığını felan mı zannediyorsun?
Yıllarca kutularının içinde satılmayı bekleyen ürünler var, senin ki 8 ay beklese ne olacak?
Islak mendil mi kolonyalı mendil mi?Yok ya ara sıra kutusunu aç tozlarını vb. sil yani
Haklısın
Cidden böyle insanlar var ülkemde acilen kolonya içmeyi bırakmalısın.Bildiğiniz üzere dolar düşsede çoğu şeyin fiyatı yine zamlanıyor. Bende klavye'mi olabildiğince erken alıp yeni sistemi alana kadar bekletmek istiyorum. Herhangibi bir sorun olur mu?
Direk kolonyayı dökebilirsin (!)Goldum diye herşeyi bilmeme gerek mi var?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Islak mendil mi kolonyalı mendil mi?
Böyle bir şeyi bilmene bile gerek yok mantık yürütsen bile cevabını bulabilirsin yani..Goldum diye herşeyi bilmeme gerek mi var?
Sadece uf olurTarihi geçerse sorun olur mu?