Klavyeyi Alsammı

talhabkr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,067
A101'e Bu Klavyeden Geliyormuş Laptop Kullanıyorum Gece Üstü Oyun Oynadığım İçin Klavyedeki Tuşları Görmüyorum Bu Klavye alınır mı? Alınmazmı

1589736869725.webp

Bence alma.
Ama öyle çok oyun oynamıyorsan ve ışığı olmasını istiyorsan (görebilmen için) ve bütçen düşükse alinabilir

kuzenim kullanıyor dünyanın en plastik ürünü olabilir tuşlara sert bastığında klavye ortadan kırılacak gibi hissediyorsun ama laptop için kullanacaksan alabilirsin tabi ki sana kalmış bir şey ama

bence kardeşimin kullandığı bi klavye var 55 tl civarı versatile gmk9 diye tuşları gece görebiliyosun harfler şeffaf olduğundan dolayı renkli çıkıyor ve fiyatına göre güzel baya

klavyesi vardı bende bozulmaya başlayınca içinden ışığını söküp duvara asmıştım ama tecih edilebilir ürün :)

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

böyle bişey versatile gmk9 ve hala stokta var internette

Ekler

• 1589737440822.webp
    1589737440822.webp
    97.4 KB · Hit: 51
Bütçe yoksa tercih edebilirsin.

Bence alma.
Ama öyle çok oyun oynamıyorsan ve ışığı olmasını istiyorsan (görebilmen için) ve bütçen düşükse alinabilir
evet laptop klavyesi karanlıkta görünmüyor günde 3 4 saat oyun oynayan bir oyuncuyum galiba bu fiyata ideal

Alabilirsin.
Üni. döneminde aldım.
2 yıl kadar sürekli olarak kullandım.
İşini görecektir.
tamam teşekkürler alıyorum bozulsa bile bir arkadaşın dediği gibi ledi söküp asarım

Geri