stereohearts
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 16,599
Arkadaşlar valla pervane artık tek başına yetmiyor, klimasız olmuyor. Marka olarak kaliteli ve güvenilir olsun, bütçe olarak 10-18k diyeyim.
40 derece adanadayım buz yetiyor vallaArkadaşlar valla pervane artık tek başına yetmiyor, klimasız olmuyor. Marka olarak kaliteli ve güvenilir olsun, bütçe olarak 10-18k diyeyim.
Biz vestel kullanıyoruz bir sıkıntı yaşamadık şimdiye kadarArkadaşlar valla pervane artık tek başına yetmiyor, klimasız olmuyor. Marka olarak kaliteli ve güvenilir olsun, bütçe olarak 10-18k diyeyim.
Mitsubishinin 12lik bir klimsı var gayette yetiyor bu havalara onu önerebilirim , tabi odanız büyükse değişirArkadaşlar valla pervane artık tek başına yetmiyor, klimasız olmuyor. Marka olarak kaliteli ve güvenilir olsun, bütçe olarak 10-18k diyeyim.
Sana yetiyorsa ben ne yapabilirim? Öneri yapmayacaksan yazma?40 derece adanadayım buz yetiyor valla
Oda 24m² sanırsam 12000 btu yeterMitsubishinin 12lik bir klimsı var gayette yetiyor bu havalara onu önerebilirim , tabi odanız büyükse değişir
mitsubishi öneririm.Sana yetiyorsa ben ne yapabilirim? Öneri yapmayacaksan yazma?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oda 24m² sanırsam 12000 btu yeter
Hocam bi de şey sorucam bu klimaların yanında bir de dışarıda olan soğutucu ünitesi de var ona ek para mı isteniyor klima yanında mı veriliyor pek bilmiyorum daBiz vestel kullanıyoruz bir sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar
Yok o fiyata dahil o olmazsa çalışmaz zaten asıl motor ordaHocam bi de şey sorucam bu klimaların yanında bir de dışarıda olan soğutucu ünitesi de var ona ek para mı isteniyor klima yanında mı veriliyor pek bilmiyorum da