G GrkemCkn 80+ Bronze Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 1,492 Reaksiyon skoru 438 31 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 emreadanir yazmış: Kaira DTXR35E A++ 12000 BTU Wifi Inverter Duvar Tipi Klima al. Daha uygun, wifi özellikli ve servise montaja daikin bakıyor. Devamı için tıklayın... wifi olunca pek ekstrası yok ama fiyat da çok fark yokmuş alıyorken wifi almak daha mantıklı geldi
emreadanir yazmış: Kaira DTXR35E A++ 12000 BTU Wifi Inverter Duvar Tipi Klima al. Daha uygun, wifi özellikli ve servise montaja daikin bakıyor. Devamı için tıklayın... wifi olunca pek ekstrası yok ama fiyat da çok fark yokmuş alıyorken wifi almak daha mantıklı geldi
emreadanir 80+ Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 80 Reaksiyon skoru 60 1 Ağustos 2025 #15 GrkemCkn yazmış: wifi olunca pek ekstrası yok ama fiyat da çok fark yokmuş alıyorken wifi almak daha mantıklı geldi Devamı için tıklayın... Wifi olmasının nasıl ekstrası yok. İndiriyorsun mobil uygulamasını, işten dönerken açıyorsun klimayı buz gibi eve giriyorsun.
GrkemCkn yazmış: wifi olunca pek ekstrası yok ama fiyat da çok fark yokmuş alıyorken wifi almak daha mantıklı geldi Devamı için tıklayın... Wifi olmasının nasıl ekstrası yok. İndiriyorsun mobil uygulamasını, işten dönerken açıyorsun klimayı buz gibi eve giriyorsun.
G GrkemCkn 80+ Bronze Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 1,492 Reaksiyon skoru 438 1 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 emreadanir yazmış: Wifi olmasının nasıl ekstrası yok. İndiriyorsun mobil uygulamasını, işten dönerken açıyorsun klimayı buz gibi eve giriyorsun. Devamı için tıklayın... hacı fiyat farkı olsa zaten gereksiz gelir ama fiyat aynıysa mantıklı olan wifi olanıdır mantıksız olma sebebi ise benim işime yaramıyor diye dedim zaten evde her halükarda birileri oluyor benden önce ama yine de teşekkür ederim
emreadanir yazmış: Wifi olmasının nasıl ekstrası yok. İndiriyorsun mobil uygulamasını, işten dönerken açıyorsun klimayı buz gibi eve giriyorsun. Devamı için tıklayın... hacı fiyat farkı olsa zaten gereksiz gelir ama fiyat aynıysa mantıklı olan wifi olanıdır mantıksız olma sebebi ise benim işime yaramıyor diye dedim zaten evde her halükarda birileri oluyor benden önce ama yine de teşekkür ederim