İkisi de Daikin menteşeli ekstra özellik olarak bildiğim tek şey kaira da wifi özelliği olması onun haricinde bir şey bildiğim yok

bunu alın 2 gün önce bende baya büyük araştırma tartışmalar la aldım attığınız kaira modelini daha dolu daha iyi hali https://ty.gl/xenyjszd01o03
İkisi de Daikin menteşeli ekstra özellik olarak bildiğim tek şey kaira da wifi özelliği olması onun haricinde bir şey bildiğim yok![]()
bunun ekstrası nedir plus falan diyobunu alın 2 gün önce bende baya büyük araştırma tartışmalar la aldım attığınız kaira modelini daha dolu daha iyi hali https://ty.gl/xenyjszd01o03
daha dolu dolu bi model yeni özellikler barındırıyor bende sizin attığınız modeller arasında kalmıştım ama bunun daha iyi olduğunu söylediler aldım gerçekten daha iyi bi model.bunun ekstrası nedir plus falan diyo![]()
neden kralKaira kullanıyorum memnunum ama tekrar alacak olsam 12000 btu almam.
hocam benimde 20 30k arası bütçem var tek odayı sogutsun yeter ama diğerlerinide sogutsa iyi olur ne önerirsiniz btu falan hıc anlamam
İkisi de Daikin menteşeli ekstra özellik olarak bildiğim tek şey kaira da wifi özelliği olması onun haricinde bir şey bildiğim yok![]()
ev zaten küçük salon ile ile ev girişi bağlı yeticeğini düşünüyorum şahsen12btu tek bir oda ve o odaya bağlı antreyi soğutur. Diğer odaları ya da evide soğutsun gibi bir isteyiniz varsa 18btu bakın
12btu yeter işte sana attığım modellerden daha kapsamlı olanı arkadaş atmış ona bak istersenhocam benimde 20 30k arası bütçem var tek odayı sogutsun yeter ama diğerlerinide sogutsa iyi olur ne önerirsiniz btu falan hıc anlamam
hocam bunları takması kolaymı eve birde hızlı soguturmu yani tam hatırlamıyorumda 120m2 falan ev kaç derecede tutuyorev zaten küçük salon ile ile ev girişi bağlı yeticeğini düşünüyorum şahsen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
12btu yeter işte sana attığım modellerden daha kapsamlı olanı arkadaş atmış ona bak istersen
hacı kurulumu firma yapıyor zaten iletişime geçersin gerekli bilgileri verirler kurulum için ama hızlı soğutur şöyle soğutur desem yalan olur bende çok anlamamhocam bunları takması kolaymı eve birde hızlı soguturmu yani tam hatırlamıyorumda 120m2 falan ev kaç derecede tutuyor
işte wifi özelliği olması eve gelmeye yakın telefondan açarsın gelene kadar ferahlar evhocam bunları takması kolaymı eve birde hızlı soguturmu yani tam hatırlamıyorumda 120m2 falan ev kaç derecede tutuyor