klimalar ayda ne kadar yakar?

Reaksiyon skoru
4,603
Merhaba arkadaşlar eve klima alsam ne kadar elektrik yakar mining yaptığım için kartlar ısınıyor havalarda ısındığı için evde ısınıyor kartlar da daha da ısınıyor klima alıp mining yaptığım odaya koysam ne kadar elektrik harcar

Alacağınız klimaya göre değişir.

Son düzenleme:
Aynn ama 7/24 çalıştırıldığında aylık bu civarlarda masrafı olur
7/24 de çalışmaz yani ev buzluk deposuna döner kutup ayıları basar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

böyle bir şey alsam

hiç bilen yok mu :(
sen bana 3330 Tl yi ver ben eve gelip sana yelpaze yaparım üflerim olmadı fghfgj

7/24 de çalışmaz yani ev buzluk deposuna döner kutup ayıları basar

sen bana 3330 TL yi ver ben eve gelip sana yelpaze yaparım üflerim olmadı fghfgj
7/24 mining'e 7/24 soğutma gerekir
aralıklı 12 saat aç 12saat kapada mantıklı olabilir

Kaç kartla mining yapıyorsun eğer çok fazla kartla mining yapmıyorsan zarara sokmasın seni 3500 klima etse aylık 700 ,800 elektrik faturası getirse değmez
az kartla nining yapıyorsan 10 tane fan al ekran kartlarına hava üfleyecek şekilde köy yeterli olur diye düşünüyorum
eğer fazla ekran kartıyla mining yapıyorsan ve getirisi elektrik faturasını karşılayacak ve sana da fazladan para kalacaksa klima alınabilir

Kaç kartla mining yapıyorsun eğer çok fazla kartla mining yapmıyorsan zarara sokmasın seni 3500 klima etse aylık 700 ,800 elektrik faturası getirse değmez
az kartla nining yapıyorsan 10 tane fan al ekran kartlarına hava üfleyecek şekilde köy yeterli olur diye düşünüyorum
eğer fazla ekran kartıyla mining yapıyorsan ve getirisi elektrik faturasını karşılayacak ve sana da fazladan para kalacaksa klima alınabilir
aynen hocam baya masraflı oluyor klima ile dediğiniz gibi fan alınarak kartlar soğutulabilir fakat odayı nasıl soğutcam onu düşünüyorum çünkü içerde sıcak hava birikiyor

aynen hocam baya masraflı oluyor klima ile dediğiniz gibi fan alınarak kartlar soğutulabilir fakat odayı nasıl soğutcam onu düşünüyorum çünkü içerde sıcak hava birikiyor
https://m.trendyol.com/fakir/vc-20-...tor-p-2900626?boutiqueId=61&merchantId=392510
3500tl klima almak yerine iki tane bundan al ikisini de ekran kartlarını yakın tut buz gibi soğutur kartları odanın sıcaklığı vantilatör olduğu için pek etki etmez kuvvetli döndüğü için her türlü serin üfleyecek ikisini yan yana ekran kartlarına bakacak şekilde koy güzel olur

Geri