Neler Yeni

KLAVYE ÖNERİSİ 1000/1700 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Esad Yavuz
Bütçe
1000
RAMPAGE RADIANT K11 1000 TL FİYATA BULDUM = BU KLAVYE NASIL SİZCE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM
VS
Havit Gamenote Kb884L Rgb Mekanik Türkçe.

SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM VEYA BAŞKA ÖNERİNİZ ŞUAN UCUZ OLANDAN YANAYIM

dinAZor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Samet
RAMPAGE RADIANT K11 1000 TL FİYATA BULDUM = BU KLAVYE NASIL SİZCE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM
VS
Havit Gamenote Kb884L Rgb Mekanik Türkçe.

SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM VEYA BAŞKA ÖNERİNİZ ŞUAN UCUZ OLANDAN YANAYIM
Redragon k586 brahma

Rampage vs bulaşmayın
Küçük isterseniz k617

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Esad Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Redragon k586 brahma

Rampage vs bulaşmayın
Küçük isterseniz k617
RAMPAGE RADIANT K11 / Havit Gamenote Kb884L bu modellerle karşılaştırıldığındaki farkları neler ? neden rampage almamalıyım

dinAZor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Samet
RAMPAGE RADIANT K11 / Havit Gamenote Kb884L bu modellerle karşılaştırıldığındaki farkları neler ? neden rampage almamalıyım
Dayanıklılık,malzeme kalitesi gibi bir çok şeyde rampage sınıfta kalan bi marka k11 in boyutu sizin için idealse redragon k617 alın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca redragon hotswap bir klavye yani bir tuş bozulduğu zaman tuşu değiştirip devam edebiliyorsunuz veya istediğiniz tuşları blue switch ile değiştirebilirsiniz

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
k617 al geç, hem hotswap hem kaliteli kendimde kullanıyorum memnunum.

Loki_0

80+ Bronze
Hocam bütçeyi yazmışsın ama emin olmak için tekrar sorayım dedim, en fazla ne kadar olur? Bir de boyut tercihin var mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Esad Yavuz
Hocam bütçeyi yazmışsın ama emin olmak için tekrar soruyorum, en fazla ne kadar olur? Bir de boyut tercihin var mıdır?
1700 TL Bütçem
Küçük bir klavye arıyorum masamda çok yer kaplamaması için amacıyla

Loki_0

80+ Bronze
1700 TL Bütçem
Küçük bir klavye arıyorum masamda çok yer kaplamaması için amacıyla
Hocam öncelikle manyetik switch istiyorsan ace 60 pro alabilirsin. İyzico %10 + 300 tl cashback ile bütçene uyuyor.

Mekanik istiyorsan ilk öncelikli önerim bu olur kesinlikle.

Yine cashback ile 1600 yapıyor, fiyatına göre çok iyi klavye ama daha küçük bişe istersen de bunlara bakabilirsin. Tabi g75 pro daha iyi olur bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Esad Yavuz
Hocam öncelikle manyetik switch istiyorsan ace 60 pro alabilirsin. İyzico %10 + 300 tl cashback ile bütçene uyuyor.

Mekanik istiyorsan ilk öncelikli önerim bu olur kesinlikle.

Yine cashback ile 1600 yapıyor, fiyatına göre çok iyi klavye ama daha küçük bişe istersen de bunlara bakabilirsin. Tabi g75 pro daha iyi olur bence.

manyetik switch ile Mekanik arasındaki fark nedir hangisi daha uzun ömürlü olur sizce ve terciğiniz hangisinden yana olurdu.
(sesi çok iyiymiş ayrıca)
Mesaj otomatik birleştirildi:

manyetik switch ile Mekanik arasındaki fark nedir hangisi daha uzun ömürlü olur sizce ve terciğiniz hangisinden yana olurdu.
(sesi çok iyiymiş ayrıca)
boyut olarak benim için numpad olmaması yeterli bu arada

Loki_0

80+ Bronze
Hocam manyetik switchin avantajlarını gösteren bir video ekleyeceğim. Onun harici manyetik switchler biraz daha uzun ömürlü olur ama bu bütçede genelde %60 boyutunda manyetikler var. Hem de ses olarak aynı bütçedeki mekanikler kadar iyi olmazlar (bana göre) ama avantajları işinize yarıyorsa ve boyut sorun değilse alınabilir.

(dk 11 den başlayın)

Bu videodaki özelliklerin hepsi değil ama çoğu her manyetik klavyede vardır.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,229
Üyeler
170,990
Son üye
Sebahattina
Top Bottom