kms görev yöneticisinde görünüyor

Servant

80+
Reaksiyon skoru
17
arkadaşlar bilgisayarıma bugün format attım flashla. flashta da media creation tools lla yüklediğim windows dosyaları vardı. formattan sonra güncellemeleri yaptım yeniden başlattım. sonra görev yöneticisini açınca kms connection broker yazısını gördüm. ama herhangi bir kmspico falan yüklemedim sizce neden olabilir ayrıca ürün anahtarım da olmadığı için orjinal windowsu etkinleştirmedim. sizce bu sistemin kendi uygulaması mı yoksa neden dolayı görünüyor olabilir. yardım ederseniz sevinirim

kmspicodan windows kurarken lisansı sınırsız uzatma gibi veya ona benzer bi seçenek var onu seçmiş olabilirsin. bilgisayar her açıldığında kmspico da açılıyor ve lisansı uzatıyor bendede kmspico çalışıyor arkada

kmspicodan windows kurarken lisansı sınırsız uzatma gibi veya ona benzer bi seçenek var onu seçmiş olabilirsin. bilgisayar her açıldığında kmspico da açılıyor ve lisansı uzatıyor bendede kmspico çalışıyor arkada
Tamam da öyle bir seçenek olmadı öyle bi şey yapmadim
Post automatically merged:

Hangi adımda var açıklayabilir misin merak ettim reis

Tamam da öyle bir seçenek olmadı öyle bi şey yapmadim

Hangi adımda var açıklayabilir misin merak ettim reis
Bu arada Windows etkinleştirilmesi diyor etkinleştirme ekranında herhangi bir lisans da yok PC de

format atalı 6 ay kadar oluyor yakın tarihte kmspico kullanmadığım için net bişey söyleyemiycem. kmspico adımlarını tekrar kontrol etmenizi tavsiye ediyorum

format atalı 6 ay kadar oluyor yakın tarihte kmspico kullanmadığım için net bişey söyleyemiycem. kmspico adımlarını tekrar kontrol etmenizi tavsiye ediyorum
Reis kmspico kullanmadım dümdüz format attım ondan soruyorum yani kmspico yapmadım ama görev yöneticisinde dediğin gibi PC açıldığında görünüyor

kmspico doğuştan virüs çok tehlikeli.
@Kamina hocam senin bir link vardı onu atar mısın

kmspico doğuştan virüs çok tehlikeli.
@Kamina hocam senin bir link vardı onu atar mısın
Dostum biliyorum hiçbir şekilde de yapmadım da yapmam da. Ama format attıktan sonra KMS connection broker diye bi şey görev yöneticisinde görünüyor. Sistemin kendisinin olabilir mi diye bakıyorum

Dostum biliyorum hiçbir şekilde de yapmadım da yapmam da. Ama format attıktan sonra KMS connection broker diye bi şey görev yöneticisinde görünüyor. Sistemin kendisinin olabilir mi diye bakıyorum
sistemin o.

Buradan atamam onu uyarı alırım arkadaş isterse özelden atarım.
Hocam (Servant) isterseniz Kamina atsın güvenilir bir tane, ben kullanmıştım. (WİN 8.1 için.)

Ben de öyle düşünüyorum sadece PC açılınca çıkıyor 10 saniye sonra gidiyor direkt ve lisans falan da yok PC de sadece merakımdan sordum

sistemin o.

Hocam (Servant) isterseniz Kamina atsın güvenilir bir tane, ben kullanmıştım. (WİN 8.1 için.)
Yok ben kullanmiyacam sadece bilgi almak istedim

sistemin o.

Güvenilir olduğunu iddia etmedim ama KMSpico'dan daha güvenli olduğu kesin.

Geri