Neler Yeni

KMSpico Windows 10'a nasıl format atılır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Kerem Senju
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Donanım,Siyaset,
Merhaba dostlar dün bizim bilgisayarcı bilgisayarıma KMSpico Windows 10 yükledi ve şuan bilgisayarım çok ses çıkarıyor büyük ihtimalle virüs bulaştı.
Birde içine birkaç tane oyun yükledim.
Sistemimi bu virüsten temizlemek istiyorum yani format atmak istiyorum.
Usb'ye bu videodaki gibi windows 10'u kurdum:
Şimdi ne yapmam gerek?
Bilgisayarı kapatıp açıp bios'a girip uefi'yi mi seçmeliyim?
Lütfen yardım edin.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Videoda anlatılmış konu açmanızın gereği yoktu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Kerem Senju
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
1- USBDiske windows 10 işletim sistemini UEFİ olarak yazdırın Rufus bunun için uygundur. Uefi GPT olarak yazdırmak yeterlidir.
2- Cihazınızın bios ayarlarına girerek, Uefi kurulum için, secureboot özelliğini deaktif disable konuma alın.
3- Son aşamada bios usbdisk aygıtlar boot yönergesiyle her cihazda farklıdır orn: Esc, F2 , F9 , F12 klavye kısayolları gibi usbdiski seçin.
4- Windows kurulumu başladıysa eğer kurulumu standart yönrgelerle devam ettirin. Driver kurulumu için windows güncelleme özelliğinden sürücüleri otomatik bulacaktır. Hem sistem güncellemeleri , hemde sistemize ait driver'ları yükler güncelleme yapmanız halinde.
5- Üstteki işlemleri yapmadan evvel, bilgisayarınızda önemli olan yedek dosyalarınız varsa eğer farklı diske kaydetmenizi öneririm.
Yazdıklarım standart temel bilinen prosedürlerdir. Her cihazda farklılıklar gösterebilir temel değişmez. İşletim sisteminin uyumluluk kriterlerinide gözden geçirerek uygun olan işletim sistemini indirmenizde burada önemli rol oynar. Saygılarımla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Kerem Senju
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1- USBDiske windows 10 işletim sistemini UEFİ olarak yazdırın Rufus bunun için uygundur. Uefi GPT olarak yazdırmak yeterlidir.
2- Cihazınızın bios ayarlarına girerek, Uefi kurulum için, secureboot özelliğini deaktif disable konuma alın.
3- Son aşamada bios usbdisk aygıtlar boot yönergesiyle her cihazda farklıdır orn: Esc, F2 , F9 , F12 klavye kısayolları gibi usbdiski seçin.
4- Windows kurulumu başladıysa eğer kurulumu standart yönrgelerle devam ettirin. Driver kurulumu için windows güncelleme özelliğinden sürücüleri otomatik bulacaktır. Hem sistem güncellemeleri , hemde sistemize ait driver'ları yükler güncelleme yapmanız halinde.
5- Üstteki işlemleri yapmadan evvel, bilgisayarınızda önemli olan yedek dosyalarınız varsa eğer farklı diske kaydetmenizi öneririm.
Yazdıklarım standart temel bilinen prosedürlerdir. Her cihazda farklılıklar gösterebilir temel değişmez. İşletim sisteminin uyumluluk kriterlerinide gözden geçirerek uygun olan işletim sistemini indirmenizde burada önemli rol oynar. Saygılarımla.
hocam teşekkürler yardımın için birde senin anlattığın gibi rufusla uefi olarak yazdırmasam bu videodaki gibi yapsam sıkıntı çıkar mı ?

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
hocam teşekkürler yardımın için birde senin anlattığın gibi rufusla uefi olarak yazdırmasam bu videodaki gibi yapsam sıkıntı çıkar mı ?
Temel mantıkları aynı zaten, biri online olarak download ederek usbdiske fat32 biçimlendirilmiş aygıta yazım yapıyor. Diğeri bahsedilen yöntemde, rufus uygulaması üzerinden elinizde mevcut windows iso dosyası var ise şayet bu yöntemle daha hızlı yazım işlemi yapmak amaç. Her iki durumda da iki yöntemde iş görür. Yapabilirsiniz tabii ki sorun çıkmaz.

Son düzenleme:

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Merhaba dostlar dün bizim bilgisayarcı bilgisayarıma KMSpico Windows 10 yükledi ve şuan bilgisayarım çok ses çıkarıyor büyük ihtimalle virüs bulaştı.
Birde içine birkaç tane oyun yükledim.
Sistemimi bu virüsten temizlemek istiyorum yani format atmak istiyorum.
Usb'ye bu videodaki gibi windows 10'u kurdum:
Şimdi ne yapmam gerek?
Bilgisayarı kapatıp açıp bios'a girip uefi'yi mi seçmeliyim?
Lütfen yardım edin.
cmd ile windows etkinleştirme var bakabilirsiniz

driver booster tarzı programlar ile tüm driverleri indirebilirsiniz ben ekran kartını sitesinden gerisinide driver booster a bırakıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,551
Üyeler
164,864
Son üye
Ventrecsialı Uzaylı
Top Bottom