Neler Yeni

KMSpico yüzünden laptopuma format atmalı mıyım ?

serkanxa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
serkan
Merhaba 1 ay önce yeni aldığım laptopu ma bilgisayarcı ya Windows 11 attırdım dün Windows etkileştir diye hata verdi bugün götürdüm bilgisayarcı ya Windows etkileştirirken KMSpico kullandığını gördüm ondan sonra olmuyor dedi eve geldim Windows etkinleşme miş bilgisayara virüs taraması yaptım ve KMSpico diye virüs tespit etti bunu bu bilgisayardan program filesten sildim her şeyi güzelce temizledim ama içimde bir korku kaldı virüs bulaştı diye format atmam lazım mı yine de bunu siz değerli arkadaşlarıma danışmak istiyorum şimdiden teşekkürler.

serkanxa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
serkan
Hocam format attım daha etkinleştirmedim slmgr xpr yapıp sorgulama yaptığım zaman Windows bildirim modunda diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam format attım daha etkinleştirmedim slmgr xpr yapıp sorgulama yaptığım zaman Windows bildirim modunda diyor
Haftaya orjinal key alacağım

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haftaya orjinal key alacağım
Neden yaptığını bilemiyorum sadece temizlemeniz için herkesin kullandığı bir makaleyi size gönderdim.

serkanxa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
serkan
Estağfurullah hocam sonuçta bu forum birbirimize soru sormamız için var yeri geliyor bende konu açıyorum arkadaşlarla hep beraber yardımlaşıyoruz yardımcı olduysam ne mutlu bana
Hocam internetten 149 TL'ye key aldım her şey sorunsuz düzeldi ve artık slmgr xpr kodunda makine kalıcı etkinleştirildi diyor . her şey düzeldi ama hala aklımda bir soru var kms connection broker görev yöneticisinde görünüyor hocam bunun kmspico ile alaksı varmı. Teşekkür ederim

mert1337

80+
Hocam internetten 149 TL'ye key aldım her şey sorunsuz düzeldi ve artık slmgr xpr kodunda makine kalıcı etkinleştirildi diyor . her şey düzeldi ama hala aklımda bir soru var kms connection broker görev yöneticisinde görünüyor hocam bunun kmspico ile alaksı varmı. Teşekkür ederim
KMS kendini RAM'e yazmış format at ramleri çıkar üfle bi daha tak düzelir

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
sıkıntı yok hocam merak etmeyin kms zaten sistemin bir servisi aslında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,553
Üyeler
163,682
Son üye
Mehmettece
Top Bottom