Neler Yeni

KMSpico yüzünden laptopuma format atmalı mıyım ?

serkanxa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
serkan
Merhaba 1 ay önce yeni aldığım laptopu ma bilgisayarcı ya Windows 11 attırdım dün Windows etkileştir diye hata verdi bugün götürdüm bilgisayarcı ya Windows etkileştirirken KMSpico kullandığını gördüm ondan sonra olmuyor dedi eve geldim Windows etkinleşme miş bilgisayara virüs taraması yaptım ve KMSpico diye virüs tespit etti bunu bu bilgisayardan program filesten sildim her şeyi güzelce temizledim ama içimde bir korku kaldı virüs bulaştı diye format atmam lazım mı yine de bunu siz değerli arkadaşlarıma danışmak istiyorum şimdiden teşekkürler.

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam bide ben format atarken biçimlendir demedim sil dedim
farkı yok diye biliyorum , sil dedin zaman hem biçimlendiriyor hem de diski ayrılmamış bölüm olarak ekliyor.

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Format attım disklerin geldi yerde sil yaptım virüs silinmiştir demi
gitmiştir heralde genelde görev yöneticisindeki cpu kullanımı bellek kullanımından vs belli eder zaten kendini

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Hocam iyi akşamlar orjinal Windows 11 home keyi almayı düşünüyorum onu etkin etmem için tekrar kurulum yapmama gerek varmı temiz olsun diye
Tekrar kurulum yaparsanız sıfırlamış olacaksınız binevi keyfinize kalmış bir şey yani istersen formatla istersen formatlama hocam

serkanxa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
serkan
Tekrar kurulum yaparsanız sıfırlamış olacaksınız binevi keyfinize kalmış bir şey yani istersen formatla istersen formatlama hocam
Teşekkür ederim slmgr vbs komunutunu kullanarak lisansa baktım çarpıya tıkladım Gine tıkladım orda KMS ile ilgili birşeyler yazıyordu bir sıkıntı olurmu ?

Son düzenleme:

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Teşekkür ederim slmgr vbs komunutunu kullanarak lisansa baktım çarpıya tıkladım Gine tıkladım orda KMS ile ilgili birşeyler yazıyordu bir sıkıntı olurmu ?
Yok hocam merak etmeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,727
Üyeler
163,709
Son üye