Neler Yeni

KMSpico yüzünden laptopuma format atmalı mıyım ?

serkanxa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
serkan
Merhaba 1 ay önce yeni aldığım laptopu ma bilgisayarcı ya Windows 11 attırdım dün Windows etkileştir diye hata verdi bugün götürdüm bilgisayarcı ya Windows etkileştirirken KMSpico kullandığını gördüm ondan sonra olmuyor dedi eve geldim Windows etkinleşme miş bilgisayara virüs taraması yaptım ve KMSpico diye virüs tespit etti bunu bu bilgisayardan program filesten sildim her şeyi güzelce temizledim ama içimde bir korku kaldı virüs bulaştı diye format atmam lazım mı yine de bunu siz değerli arkadaşlarıma danışmak istiyorum şimdiden teşekkürler.

serkanxa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
serkan
Evet hocam tamamen normal windowsu deneme sürümü olarak başlatıyorsunuz başlangıçta aktive etmediğiniz için kurulum sonrası bazı özellikler kısıtlı oluyor ve sizden aktifleştirmenizi istiyor şuanda sıkıntı yok yani
Tekrardan teşekkürler hocam iyiki varsınız içimi rahatlattınız bir süre etkinleştirmeden kullanmayı düşünüyorum zaten tek sıkıntısı kişileştirme seçenegini kullanamayacagım .
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben cmd den bişiler yaptım win 11 aktifleşti halada duruyor öyle
Hocam slmgr/xpr komutunu yaptıgınız zaman ne yazıyor

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Tekrardan teşekkürler hocam iyiki varsınız içimi rahatlattınız bir süre etkinleştirmeden kullanmayı düşünüyorum zaten tek sıkıntısı kişileştirme seçenegini kullanamayacagım .
Yani basit bir işlem olduğu için hemen yapılabiliyor tercih sizin tekrar hocam rica ederim kolay gelsin

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Hocam yaptığım zaman normal bir keyle ne farkı olacak ve slmgr/,xpr komutunu kullandıgım zaman cihaz kalıcı olarak etkinleştirildimi yazcak
Keye para vermemiş olacaksın aktif key kullanılıyor zaten bende yıllardır öyle etkinleştiriyorum paran cebine kalır ve sınırsız etkinleştirmiş olursun

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Teşekkür ederim cevabınız için
Rica ederim unutmayın key alırsanız süreli etkinleştiriceksiniz o yüzden gerek yok bu keyler aktif keyler ve sınırsınız kalıyor cmd sayesinde tekrar tekrar almıyorsunuz zaten dediğim gibi orjinal etkinleştirmiş olacaksınız

serkanxa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
serkan
Rica ederim unutmayın key alırsanız süreli etkinleştiriceksiniz o yüzden gerek yok bu keyler aktif keyler ve sınırsınız kalıyor cmd sayesinde tekrar tekrar almıyorsunuz zaten dediğim gibi orjinal etkinleştirmiş olacaksınız
Hocam bahsettiğiniz CMD kodunu nerden bulabilirim yapılış videosu linki varmı

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Hocam bahsettiğiniz CMD kodunu nerden bulabilirim yapılış videosu linki varmı
İnternete CMD windows 10 etkinleştirme yazarak çıkan videoları izleyip yapabilirsiniz hocam

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam deneme sürümü bitince ne olur PC kitlenirmi
sen temiz formatını bi at , kitlenmez pc ben win 11 kullanıyorum çok bi farkı olmuyor sadece kenarda yazı cıkıyor birde masaüstü resim vs özelleştiremiyorsun o kadar 😂 CMD koduyla hal ediyorsun 2 dk da

serkanxa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
serkan
sen temiz formatını bi at , kitlenmez pc ben win 11 kullanıyorum çok bi farkı olmuyor sadece kenarda yazı cıkıyor birde masaüstü resim vs özelleştiremiyorsun o kadar 😂 CMD koduyla hal ediyorsun 2 dk da
Temiz kurulum yaptım Windows 11 kurdum deneme sürümü

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Temiz kurulum yaptım Windows 11 kurdum deneme sürümü
Kitlenme olmaz hocam sıkıntı yok sadece bazı özellikler kısıtlı kişiselleştirme vs bide etkinleştirin yazısı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,553
Üyeler
163,682
Son üye
Mehmettece
Top Bottom