Neler Yeni

KMSpico yüzünden laptopuma format atmalı mıyım ?

serkanxa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
serkan
Merhaba 1 ay önce yeni aldığım laptopu ma bilgisayarcı ya Windows 11 attırdım dün Windows etkileştir diye hata verdi bugün götürdüm bilgisayarcı ya Windows etkileştirirken KMSpico kullandığını gördüm ondan sonra olmuyor dedi eve geldim Windows etkinleşme miş bilgisayara virüs taraması yaptım ve KMSpico diye virüs tespit etti bunu bu bilgisayardan program filesten sildim her şeyi güzelce temizledim ama içimde bir korku kaldı virüs bulaştı diye format atmam lazım mı yine de bunu siz değerli arkadaşlarıma danışmak istiyorum şimdiden teşekkürler.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Mesaj otomatik birleştirildi:

Flaşh ile format atçam demi bide key alcam zamn 80 ,90 TL lik alsam olurmu
Key almana gerek yok internetten cmd windows aktifleştirme yaz videodakileri yap komut oanelinden aktifleştir

serkanxa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
serkan
Key almana gerek yok internetten cmd windows aktifleştirme yaz videodakileri yap komut oanelinden aktifleştir
Hocam ben bilgisayarı flaş ile formatladım ve temiz win 11 kurulumu yaptım ama daha key girmedim CMD slmgr / xpr sorguladığım zaman Windows bildirim modunda diyor neden ?

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Hocam ben bilgisayarı flaş ile formatladım ve temiz win 11 kurulumu yaptım ama daha key girmedim CMD slmgr / xpr sorguladığım zaman Windows bildirim modunda diyor neden ?
Önemli bir şey değil windows aktifleştirmediğiniz için deneme olarak başlatıyorsunuz ya deneme olarak başlayınca tam sürüm gibi aktif oluyor ama bazı aktifleştirmeden masaüstü düzenleme gibi özellikleri aktifleştirme istediği için lisansı devre dışı bırakıyor kurulum sonrası

serkanxa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
serkan
Önemli bir şey değil windows aktifleştirmediğiniz için deneme olarak başlatıyorsunuz ya deneme olarak başlayınca tam sürüm gibi aktif oluyor ama bazı aktifleştirmeden masaüstü düzenleme gibi özellikleri aktifleştirme istediği için lisansı devre dışı bırakıyor kurulum sonrası
Yani hocam KMS pico illeti formatlayınca gitmiştir demi

Bide hocam aşagıda Windows etkileştirin yazıyor

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Yani hocam KMS pico illeti formatlayınca gitmiştir demi

Bide hocam aşagıda Windows etkileştirin yazıyor
Kmspico gitti sıkıntı yok cmd den dediğim gibi windowsu aktifleştir sıkıntı kalmaz yazı gider ve bazı windows özelliklerinin kısıtlaması kalkar

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben dolaylı yoldan istediğimde hep geçersiz key veriyor. Senden rica etsem windows 10 pro keyi istemek için promptu yazabilirmisin.
Pardon hocam bildirimler kapalıydı yeni gördüm webtekno paylaşmıştı şuan bulamadım ama basit bir şeydi basit birkaç anahtar kelimeyle kendiniz bile prompt oluşturabilirsiniz

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Hocam kusura bakmayın ben bu konulara takintılıyım biraz şuan kurduğum orjinal demi ?
Hocam internetten iso ile normal windows kurdun cmd ile aktifleştirdiğinde orjinal key ile aktifleştirmiş olacaksın extra bir program vs olmadan herhangi bir 3.parti yazılım durum söz konusu değil şuanda windowsun tamamen temiz ve orjinal gönlün rahat olsun

serkanxa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
serkan
Hocam internetten iso ile normal windows kurdun cmd ile aktifleştirdiğinde orjinal key ile aktifleştirmiş olacaksın extra bir program vs olmadan herhangi bir 3.parti yazılım durum söz konusu değil şuanda windowsun tamamen temiz ve orjinal gönlün rahat olsun
Sizlere minnettarım teşekkür ederim bu Windows bildirim modunda yazısı aklıma baya takılmıştı her şey için teşekkürler

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Sizlere minnettarım teşekkür ederim bu Windows bildirim modunda yazısı aklıma baya takılmıştı her şey için teşekkürler
Ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana iyi geceler hocam

serkanxa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
serkan

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
İyi geceler tekrardan teşekkürler

Hocam bir şey daha sorcam Windows dün kurmuştum bugün Windows etkileştir diye yazı çıktı buda normal bir durum demi
Evet hocam tamamen normal windowsu deneme sürümü olarak başlatıyorsunuz başlangıçta aktive etmediğiniz için kurulum sonrası bazı özellikler kısıtlı oluyor ve sizden aktifleştirmenizi istiyor şuanda sıkıntı yok yani

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ben cmd den bişiler yaptım win 11 aktifleşti halada duruyor öyle

Top Bottom