Muhammed0147
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 507
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemim %100 orjinalSistemini KMS ile etkinleştirdiği zaman KMS sunucularına bağlanacağı için bir yararı olmaz.
Sistemim %100 orjinalSistemini KMS ile etkinleştirdiği zaman KMS sunucularına bağlanacağı için bir yararı olmaz.
Etkinleştirdin demedim!Sistremimi kms ile etkinleştirmedim ! Sadece office uygulamalarını etkinleştirdim.Hem office uygulamalarınıda geri sildim ve regeditten office aktifleştirme keyine kadar herşeyi sildim ama yinede bu l*net şey gitmiyor
Birazcık daha detaylı söyleyebilir misin ?Kalıntı dosya tarayıp silen programlar vardı onlara bir bak.
Sistemini KMS ile etkinleştirdiği zaman KMS sunucularına bağlanacağı için bir yararı olmaz.
?Etkinleştirdin demedim!
Orada diğer arkadaşla tartışıyordum.Birazcık daha detaylı söyleyebilir misin ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
?
Pardon yanlış anlamışım özür dilerim boşu boşuna yükseldimOrada diğer arkadaşla tartışıyordum.
?
Kaldırmak için bunları deneyebilirsin:Bilgisayarıma kmspico'yu yüklemiştim ve office uygulamalarını aktifleştirmiştim. O günden belli bilgisayarım adam akıllı çalışmıyor world'ü sildim yinede düzelmedi sizden ricam ben bu l*net uygulamayı tamamen nasıl kaldırırım(kmspicoyu sildim buna rağmen hala böyle)
Ama benim windows lisansım orjinal onlar gitmez dimi ?Alıntıdır;
Öncelikle kurulumlu KMS kullandıysanız Revo Uninstaller ile kaldırın. Daha sonra C:\Windows klasörüne girin. En alta inin orası .exe ve .dll dosyalarının olduğu yer. Orasının resmini yollayın değişik 2 adet dosya olacak onlar silinecek. SECOH-QAD.exe ve SECOH-QAD.dll görürseniz bunları silin. Yoksa ekran görüntüsü atın yardımcı olurum.
Sonra görev zamanlayıcıyı açın. KMS adında bir şeyler arayın hocam. Bazen bir klasörün içinde, bazen de görev zamanlayıcı kitaplığının içinde olabiliyor. Bulduklarınıza sağ tıklayıp sil deyin.
Daha sonra komut istemini yönetici olarak başlatacaksınız ve şu kodları gireceksiniz:
slmgr.vbs /upk
slmgr.vbs /cdns
Bilgisayarı yeniden başlatınca lisanslar ve KMS silinmiş olacaktır.
KMSpico kullandıysanız lisansınız orijinal değildir, bu işlem lisansı siler.Ama benim windows lisansım orjinal onlar gitmez dimi ?
bende arama çubuğu çalışmıyor bu yüzden bunu arayamıyorum :/Kaldırmak için bunları deneyebilirsin:
1- "-C:\Windows" klasörüne gir, en alta in.
Orası .exe ve .dll dosyalarının olduğu yer.
SECOH-QAD.exe ve SECOH-QAD.dll görürseniz bunları silin.
Ya da değişik harfli ne gördüysen sil.
2- Sonra görev zamanlayıcıyı aç.
KMS adında bir şeyler vardır, onu bul.
Klasörün içinde veya kitaplığının içinde olabiliyor.
Bulduktan sonra sağ tıkla ve sil.
Alıntıyı görüntüle
3- Daha sonra CMD'yi yönetici olarak aç ve bu kodu gir:
"slmgr.vbs /upk"
4- Bilgisayarı yeniden başlat, böylelikle crack Windows ve lisansın kalkar.
Ondan sonra virüs programları ile iyice tarat, böylece minimuma indirgersin.
Ne kadar yapsak da tamamen gitmesi için müsait olduğunda format at.
hadiii ://KMSpico kullandıysanız lisansınız orijinal değildir, bu işlem lisansı siler.
Şimdi fark ettim hiçbir arama çubuğunu kullanamıyorum :/Kaldırmak için bunları deneyebilirsin:
1- "-C:\Windows" klasörüne gir, en alta in.
Orası .exe ve .dll dosyalarının olduğu yer.
SECOH-QAD.exe ve SECOH-QAD.dll görürseniz bunları silin.
Ya da değişik harfli ne gördüysen sil.
2- Sonra görev zamanlayıcıyı aç.
KMS adında bir şeyler vardır, onu bul.
Klasörün içinde veya kitaplığının içinde olabiliyor.
Bulduktan sonra sağ tıkla ve sil.
Alıntıyı görüntüle
3- Daha sonra CMD'yi yönetici olarak aç ve bu kodu gir:
"slmgr.vbs /upk"
4- Bilgisayarı yeniden başlat, böylelikle crack Windows ve lisansın kalkar.
Ondan sonra virüs programları ile iyice tarat, böylece minimuma indirgersin.
Ne kadar yapsak da tamamen gitmesi için müsait olduğunda format at.
Alıntıdır;
Öncelikle kurulumlu KMS kullandıysanız Revo Uninstaller ile kaldırın. Daha sonra C:\Windows klasörüne girin. En alta inin orası .exe ve .dll dosyalarının olduğu yer. Orasının resmini yollayın değişik 2 adet dosya olacak onlar silinecek. SECOH-QAD.exe ve SECOH-QAD.dll görürseniz bunları silin. Yoksa ekran görüntüsü atın yardımcı olurum.
Sonra görev zamanlayıcıyı açın. KMS adında bir şeyler arayın hocam. Bazen bir klasörün içinde, bazen de görev zamanlayıcı kitaplığının içinde olabiliyor. Bulduklarınıza sağ tıklayıp sil deyin.
Daha sonra komut istemini yönetici olarak başlatacaksınız ve şu kodları gireceksiniz:
slmgr.vbs /upk
slmgr.vbs /cdns
Bilgisayarı yeniden başlatınca lisanslar ve KMS silinmiş olacaktır.
:/Temiz kurulum dışındaki hiçbir yöntem ile temizleyemezsiniz. Temizlemek için portatif veya kurulumlu bir güvenlik yazılımı veya removal tool indirseniz dahi sistemi onunla aktive ettiğiniz için hiçbir işe yaramayacaktır.