Kesinlikle uzun süreli oynanmaz. Sağlam bir nostalji hissi lazım.Bu iki oyunu da daha önce hiç oynamadım ancak arkadaşlarımdan bazılarının hala oynuyor olduğunu görünce oyunları merak ettim, İki oyun da online MMORPG olduğu için karşılaştırmalı sordum.
Hayatina yazık dostum.Sacma sapan oyunlar. Eskiden para için oyunu oynarlardı. Oyun yoktu o zamanlar.Bu iki oyunu da daha önce hiç oynamadım ancak arkadaşlarımdan bazılarının hala oynuyor olduğunu görünce oyunları merak ettim, İki oyun da online MMORPG olduğu için karşılaştırmalı sordum.
Mesela? Harici alternatif derken?2008 Gibi Metin2'ye başlamıştım, Alesta sunucusunda oynuyordum. O zamanlara göre şahsen çok iyi bir oyundu fakat şu anda oynar mısın diye sorsalar oynamam. Bazı duyguları zamanında tatmak gerekir, bu her şey için aynıdır. Ben de bu duyguyu o zamanlarda tattım ve artık şu an gereksinim duymuyorum. Bu da oyunu tekrar oynamamam için başlıca sebeplerinden biri oluyor.
Şu dönemde oynanacak bir oyun olarak görmüyorum, grafik kalitesi, oyun içi fizikler, animasyonlar ve çevre tasarımı artık günümüz oyunlarına göre çok geride duruyor. Bu saatten sonra zaman ayırılacak bir oyun değil, harici alternatiflerine yönelebilirsiniz.
Artık MMORPG oynamıyorum ve takip etmiyorum, son bildiğim New World var sadece.Mesela? Harici alternatif derken?