GB fiyatlarının en yüksek olduğu yeni serverlerde oynamak lazım, slotları tutuyorlar adamın evinde +5 pc oluyor bot kullanıyorlar slotu da alamıyorsun o işe tek başına giremezsin. DC pre alıp maden yapıp ms girmek tek başına yapabileceğin para kasma yöntemi.Merhaba evde para kazanmak istiyorum bir çok yol denedim ancak olmadı. Online oyunlara baktım en çok olan Knigt Online bu işi yapan birisi varsa yardımcı olabilir mi?
Peki böyle ne kadar kazanılır 3 saat oynasam.GB fiyatlarının en yüksek olduğu yeni serverlerde oynamak lazım, slotları tutuyorlar adamın evinde +5 pc oluyor bot kullanıyorlar slotu da alamıyorsun o işe tek başına giremezsin. DC pre alıp maden yapıp ms girmek tek başına yapabileceğin para kasma yöntemi.
Sen oynamasın bota oynatırsınPeki böyle ne kadar kazanılır 3 saat oynasam.
git ders çalış bunlarla uğraşacağına. millet 24 saat botlarla kaçar hesap açarak kasıyor. 3 saatle olacak iş değil.Peki böyle ne kadar kazanılır 3 saat oynasam.
3 saatte bir şey çıkmaz. Bota bırakacaksın 24 saat açık kalacak.Peki böyle ne kadar kazanılır 3 saat oynasam.
Botu nereden bulabilirim veya nereden alabilirim?3 saatte bir şey çıkmaz. Bota bırakacaksın 24 saat açık kalacak.
Oyunfor sitesinde vardı girip oradan bir bak direk link atamam forumda.Botu nereden bulabilirim veya nereden alabilirim?