Neler Yeni

Kocaeli'de olanlar bakabilir mi ? Mouse ile ilgili...

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
Burak Karadağ
Merhaba

Arkadaşlar ben FPS oyuncusuyum (CS:GO hardcore) ve Kocaeli'de profesyonel markaların (Zowie, SteelSeries, Razer vs.) mouselarını deneyebileceğim bir teknoloji yeri varmı ?
El ölçüm: 20 x 10 (Palm) - Sağ El Tasarımlı bir mouse arıyorum kesinlikle çok iyi olmasını istiyorum. Bütçe : 800 TL

Aklımda EC1 var şuan

Bildiğiniz bir mağaza, game arena veya teknoloji yeri varmı Kocaeli'de ?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,332
İsim
Oğuz Oğuz
Merhaba

Arkadaşlar ben FPS oyuncusuyum ve Kocaeli'de profesyonel markaların (Zowie, SteelSeries, Razer vs.) mouselarını deneyebileceğim bir teknoloji yeri varmı ?
El ölçüm: 20 x 10 (Palm) - Sağ El Tasarımlı bir mouse arıyorum kesinlikle çok iyi olmasını istiyorum. Bütçe : 800 TL

Aklımda EC1 var şuan

Bildiğiniz bir mağaza, game arena veya teknoloji yeri varmı Kocaeli'de ?
Mediamarkt varsa git knk

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gebze center'in içinde mediamarkt var. Ordaki sergilenen mouse'ları inceleyebilirsiniz.
Teknosa da sadece bi G502 Hero, rog gladius tarzı şeyler vardı. Mediamarkta en son gideli 5 ay olmuştur center'da bi tekrar göz atarım MediaMarkta

• Beğen
Reaksiyonlar: B0ra

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,332
İsim
Oğuz Oğuz

Ilar

80+ Bronze
gebze center da steelseries den tut logitechin üst düzey mouseleri sergileniyor. Bakılıp incelenmesi için

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
Burak Karadağ
gebze center da steelseries den tut logitechin üst düzey mouseleri sergileniyor. Bakılıp incelenmesi için
Teknosa da SteelSeries ve Logitech var fakat ben asıl olarak Zowie ve Razer arıyorum. Bilgin varmıdır bu ikisi için bir yer

Top Bottom