Neler Yeni

Kocaeli'de üniversite okunurmu ?

emdifk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ekenj
bazı kişiler çok övüyor küçük İstanbul falan diyerek gitmem gerektiğini söylüyor ki övenler kadar gitme diyenlerde var ne yapmam gerekiyor bilen giden gören birisi cevap verebilirmi

Deepnise

80+
Kocaeli'de yaşıyorum. Kötü bir şehir değil ama çok iyi de bir şehir değil. Ortalama yani. Tercih edersen pişman olur musun?Kesinlikle hayır. Küçük İstanbul dedikleri yer daha çok İzmit ilçesi bu arada. Güzel yerdir okumak için.

emdifk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ekenj
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kocaeli'de yaşıyorum. Kötü bir şehir değil ama çok iyi de bir şehir değil. Ortalama yani. Tercih edersen pişman olur musun?Kesinlikle hayır. Küçük İstanbul dedikleri yer daha çok İzmit ilçesi bu arada. Güzel yerdir okumak için.
anladım bende düşünüyorum zaten şimdiden teşekkür ederim

Deepnise

80+
Aklıma gelen en olumlu yanlarından biri, iş konusu bu arada unutmadan söylemek isterim. Kocaeli ilinin en avantajlı kısmı da bu bence. Örneğin Gebze ilçesinin girişinden tut çıkışına kadar çoğu yer büyük fabrika ve lojistik yeri. Hatta Türkiye'nin büyük bir kısmını enerji ve kaynak konusunda kendi başına sırtlıyor diyebilirim. Uygun zamanlarında kısa dönem çalışmak istersen de kafan rahat olabilir hızlı iş bulma konusunda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,776
Üyeler
170,609
Son üye
Bunehocam
Top Bottom