Kocaman bir boşluğa girdim...

Reaksiyon skoru
85
evet dostlar başlıkta da gördügünüz üzere kocaman bir boşluga girdim önceden saatlerce yapıp zevk aldıgım şeylerden artık git gide uzaklaşıyorum arkadaş cevrem neredeyse yok oldu hiçbir şey yapmak istemiyorum insanlara karşı bir soguma geliyor kendimi kocaman bir boşlukta hissediyorum dinsel ailesel arkadaşsal vs vs ne yapmamı önerirsiniz şimdiden cevap verip yardımcı olanlara cok teşekkür ederim geceniz güzel olsun.

İnancın varsa namaz kıl. Huzura erdirir. Farklı aktiviteler dene.

evet dostlar başlıkta da gördügünüz üzere kocaman bir boşluga girdim önceden saatlerce yapıp zevk aldıgım şeylerden artık git gide uzaklaşıyorum arkadaş cevrem neredeyse yok oldu hiçbir şey yapmak istemiyorum insanlara karşı bir soguma geliyor kendimi kocaman bir boşlukta hissediyorum dinsel ailesel arkadaşsal vs vs ne yapmamı önerirsiniz şimdiden cevap verip yardımcı olanlara cok teşekkür ederim geceniz güzel olsun.
Aynı durumdayım.

hobi dicemde pahallı en basitinden kitap oku vs (birşeylere ver kendini )

önce biyolojik kısma odaklanmak daha iyi olabilir bir kan değeri ölçümü işini kolaylaştırır. değerlerde sorun yoksa farklı bir yol izlersin.

Farklı şeyler yapmayı dene, bilimsel ve felsefi araştırmalar yap, eskiye takılma. Yeni ortamlara girmeye, yeni arkadaşlar edinmeye, yeni hisler deneyimlemeye çalış. İlla ki bir noktada farklı birşeyler deneyimlemek hoşuna gidecektir.

Aynı durumdayım.
seri üzgün
Post automatically merged:

Farklı şeyler yapmayı dene, bilimsel ve felsefi araştırmalar yap, eskiye takılma. Yeni ortamlara girmeye, yeni arkadaşlar edinmeye, yeni hisler deneyimlemeye çalış. İlla ki bir noktada farklı birşeyler deneyimlemek hoşuna gidecektir.
gel iki tur bf1 dönelim keyfim yerine gelir

Geçmiş olsun. Bıkkınlık sendromuna girmişsin aramıza hoş geldin. Geç masadan içecek bir şey al katıl aramıza

Memnun olmadığınız şeyleri değiştirme vakti gelmiş.
Bu aşama ne kadar sancılı geçerse geçsin bir şekilde hayat devam edecek umarım güzel değerlendirirsiniz.

Geri