pcmasterrace
80+ Bronze
1 tb ve 512 olanı geldi iptal et 512 olanı al256gb olanı aldım gelince bakıcaz artık
1 tb ve 512 olanı geldi iptal et 512 olanı al256gb olanı aldım gelince bakıcaz artık
Güvenlik kamera cihazının harddiskleri yandı. 1tb harddisk lazım ilk defa siparis verecegim. Kod falan var mı? İlk sipariste neye dikkat etmeliyim?
Pcyi öldürmeye birebir depolama muhtemelen sahte
Bilgisayarını bozanlar var alma derim. türkiyeden adam akıllı bir ürün al mesela güvenlik kameraları için attığım model birebir.Güvenlik kamera cihazının harddiskleri yandı. 1tb harddisk lazım ilk defa siparis verecegim. Kod falan var mı? İlk sipariste neye dikkat etmeliyim?
dene şansını baba çalışmazsa iade edersin benimkide havalanına gelmişharbiden alınmaz mı ya bugün 1tb versiyonunu sipariş etmiştim, buradaki herkes alınmaz demiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ürünle ilgili bu tarz paylaşımlar var
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
yapıstır en kötü iade cakarsınEline ulaşan varmı varsa calisiyormu sıkıntısı falan varmidir acaba bende alicam sanırım
gümrükleme işlemi tamamlanmışEline ulaşan varmı varsa calisiyormu sıkıntısı falan varmidir acaba bende alicam sanırım
HAHAHAHAHALmayın la dflgkdfg çöp pc yi bozdu diye yabancı forumlarda konular var